Cum arată caricaturistul Ștefan Popa Popas la 62 de ani

în Stiri mondene
21/04/2018, 08:40
Cum arată caricaturistul Ștefan Popa Popas la 62 de ani GALERIE FOTO
Cum arată Ștefan Popa Popas la 62 de ani, caricaturistul român care a intrat de două ori în cartea recordurilor

Caricaturistul Ștefan Popa Popas, cunoscut în toată lumea pentru talentul și rapiditatea sa, este cetățean de onoare în 26 de orașe din România. Artistul are 26 de ani și s-a schimbat un pic față de cum îl știam cu toții.

Pentru că nu este o ”mondenitate!, deși are toate atuurile pentru a fi ”vedetă”, Ștefan Popa Popas apare rar în public, așa că puțini știu cum mai arată astăzi, la 62 de ani. Caricatutristul a intrat în Cartea Recordurilor, în 1995, după ce a realizat 2.772 de caricaturi color în zece zile și zece nopți. Astfel, și-a doborât propriul record de 1.527 de portrete color în zece zile și zece nopți.

Ștefan Popa Popas se ocupă în prezent de Academia Popa’s, școala românească de caricatură creată chiar de el. În noiembrie 2017, la Timișioara, a deschis Muzeul Ștefan Popa Popas, unde sunt prezentate cele mai apreciate caricaturi, cele mai valoroase premii obținute și fotografii cu marele artist român la cele mai mari evenimente internaționale la care a participat.

Ștefan Popa Popas, la 62 de ani, este cunoscut în toată lumea

Peste 200 de șefi de state și guverne au portrete semnate Popas.

”Reîncărcarea mea energetică reprezintă în continuare un secret. Ceea ce se întâmplă în social și politic în România mi se pare un lucru ciudat. Cea mai mare performanță a mea o consider Premiul Academiei de Arte Frumoase de la Moscova, iar cel mai mare regret este că n-am avut niciodată ocazia să-i ofer caricatura unui dictator.”, declara acum câțiva ani Ștefan Popa Popas.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×