Cum arată Bernadette Szocs, campioana la tenis de masă. Se spune că e mai frumoasă decât Şarapova

Dan Suta   
în Femei frumoase
28/09/2019, 14:48
Cum arată Bernadette Szocs, campioana la tenis de masă. Se spune că e mai frumoasă decât Şarapova GALERIE FOTO
Bernadette Szocs, considerată mai frumoasă decât Maria Sharapova. Sursa foto: ittf.com

Bernadette Szocs, campioană la tenis de masă, este considerată drept una din cele mai frumoase sportive din lume, chiar mai frumoasă decât rusoaica Maria Sharapova. Unguroaica în vârstă de 24 de ani a povestit prin ce provocări a fost nevoită să treacă pentru a ajunge sus în carieră.

Bernadette Szocs, ambiție și frumusețe la superlativ

Jurnalistul Dan Filoti de la Digi Sport i-a spus tenismenei că e mai frumoasă decât Maria Sharapova, iar blondina i-a mulțumit pentru compliment. Bernadette, câștigătoarea unui nou titlu european la tenis de masă cu Naționala noastră, a spus că victoria a fost rezultatul unei munci pe care a supravegheat-o așa cum a trebuit antrenorul Viorel Filimon.

„Când eram mică îmi spuneau că sunt Sharapova din tenisul de masă”, a spus sportiva la Digi  Sport Matinal.  Născută pe 5 martie 1995 la Târgu Mureș, Bernadette este una dintre cele mai apreciate jucătoare de tenis a Naționalei României. A evoluat la mai multe meciuri importante în străinătate și a purtat drapelul nostru cu cinste alături de colegele ei.

Sursa foto: Instagram Bernadette Szocs
Bernadette Szocs postează frecvent pe Instagram imagini din vacanțele ei. Sursa foto: Instagram Bernadette Szocs

Bernadette a demonstrat că se poate, chiar dacă statul nu te ajută

Bernadette are o poveste de viață impresionantă la cei 24 de ani. În luna februarie a anului 2010, lipsită de bani, refuzată de autoritățile noastre, a vrut să se mute în Norvegia unde să își construiască un viitor frumos în tenis, dar nu i-a ieșit. Apoi, rămasă  în România, Berny s-a deplasat în septembrie 2011 pe cheltuiala ei la World Junior Circuit în Argentina.

A plecat pe banii ei pentru că Federația Română de Tenis de Masă a refuzat să îi plătească deplasarea motivând lipsa de fonduri. Ambiția și talentul i-au fost suficiente unguroaicei, căci a câștigat respectivul turneu depășind-o pe titrata Kasumi Ishikawa din Japonia. A obținut în cele din urmă participarea la finala World Series pentru tineret din Puerto Rico.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×