Cum arăta Laura Bush, soția lui George W. Bush, înainte să moară

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/04/2019, 21:29
Cum arăta Laura Bush, soția lui George W. Bush, înainte să moară GALERIE FOTO
Cum arăta Laura Bush, soția lui George W. Bush, înainte să moară

Laura Bush a fost soția fostului președinte al Statelor Unite ale Americii, George H. W. Bush. Din păcate, aceasta s-a stins din viață pe data de  4 noiembrie 1946 (vârsta 72 de ani).  Cei doi erau cunoscuți ca fiind un cuplu de nedestrămat cu o poveste de iubire aparte și cu un respect deosebit unul pentru celălalt, lucruri ce au fost păstrate pe totată durata căsniciei lor care a luat naștere în 1977.

Cum arăta Laura Bush înainte să se stingă din viață?

Pe lângă povestea frumoasă de iubire pe care a avut-o cu Laura Bush, Geroge Bush a fost mereu aproape de inia mamei lui, având o relație extrem de frumoasă. Mreu aa dâinuit armonia în familis fostului președinte.

„Draga mea mamă a decedat la vârsta de 92 de ani. Familia mea este trista, însă, suntem cu sufletele împăcate, deoarece știm că așa este și sufletul ei. Barbara Bush a fost o prima doamna fabuloasă și o femeie care a adus iubire pentru milioane de oameni”, a transmis George Bush jr. Barbara Bush a fost singura femeie din istoria Americii care și-a văzut soțul și fiul în funcția de președinte al Statelor Unite.

Soția lui George Bush
Soția lui George Bush

George și Laura Bush, iubire dincolo de moarte

George Bush și Laura Pierce au trăit una dintre cele mai frumoase povești de iubire auzite.  Din nefericire, aceasta a murit, iar Geroge a urmat-o în anul 2019. Unii au spus că nici clipa cea din urmă nu i-a putut ține despărțiți prea mult.  „Sunt încă foarte îndrăgostită de bărbatul cu care m-am căsătorit în urmă cu 72 de ani. George Bush mi-a dăruit lumea. Este cel mai bun om, cel mai loial şi cel mai iubitor”, a declarat cu puţin înainte să moară potrivit Daily Mail.

„De regulă nu ţin minte detalii, mai ales legate de vestimentaţia oamenilor, însă acea imagine mi-a rămas întipărită în minte. Trupa cânta melodii de la Glenn Miller şi l-am întrebat pe un prieten dacă o cunoaşte pe fata care stătea în partea cealaltă a camerei şi purta o rochie roşu cu verde”, apovestit George Bush în biografia sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×