Ce se întâmplă astăzi cu băieţelul Ioanei Tufaru! Micuţul Luca arată aşa, după ce a fost născut prematur

Raluca Ogaru   
în Reality show
30/08/2018, 21:55
Ce se întâmplă astăzi cu băieţelul Ioanei Tufaru! Micuţul Luca arată aşa, după ce a fost născut prematur GALERIE FOTO

Vezi imaginile cu micuţul Luca, aici!

Ioana Tufaru a rămas singură pe lume, după ce mama ei, cunoscuta şi respectata actriţă Anda Călugăreanu a murit. După ani întregi, Ioana a fost găsită şi invitată la diferite emisiuni TV, iar la un moment dat a împărtăşit şi marea veste: este însărcinată!

După o sarcină cu probleme, de-a lungul căreia nu s-a lăsat de fumat, Ioana a născut prematur un băieţel căruia i-a pus numele Luca. Părinţii au fost foarte îngrijoraţi la naşterea lui pentru că a fost nevoie ca cel mic să stea zile întregi la incubator, dar iată că totul s-a sfârşit cu bine şi Luca a crescut, iar azi are 2 ani şi 5 luni.

Băiețelul Ioanei Tufaru, Luca, a fost născut prematur

Deşi a fost născut prematur, băieţelul are o imunitate foarte bună, Ioana mărturisind că acesta a răcit doar de două ori până acum. În plus, Luca are poftă de mâncare şi pare să se dezvolte ca un copil perfect normal, spre uşurarea părinţilor care au avut mari emoţii cu el.

Ioana a mărturisit că îl duce des la teatru pe cel mic, mai ales în memoria mamei sale. Fiica Andei Călugăreanu spune că şi ea a crescut printre actori şi că ar dori să îi insufle şi micuţului dragostea pentru teatru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×