Cum arată acum Șerban din Liceenii. Ce s-a întâmplat cu Tudor Petruț după ce s-a mutat în SUA FOTO

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/07/2019, 16:44
Cum arată acum Șerban din Liceenii. Ce s-a întâmplat cu Tudor Petruț după ce s-a mutat în SUA FOTO GALERIE FOTO
Șerban din Liceenii s-a schimbat radical. Sursa foto: click.ro

Fără îndoială, cu toții ne amintim de „Liceenii”, seria de filme care ne țineau cu sufletul la gură, datorită peripețiilor prin care treceau unele dintre cele mai îndrăgite personaje ale cinematografiei românești. Au trecut mai bine de 30 de ani de atunci, iar timpul și-a pus amprenta asupra actorilor, chiar dacă în memoria tuturor rămân aceiași adolescenți rebeli și năzdrăvani. (VEZI cum arata acum Serban din Liceenii in GALERIA FOTO)

Șerban din Liceenii trăiește visul american

De îndată ce peliculele au luat sfârșit, îndrăgiții actori au ales să meargă pe drumuri separate, unii dintre ei preferând chiar să se dedice altor profesii, în țară sau pe alte meleaguri îndepărtate. Este și cazul lui Tudor Petruț, cel care i-a dat viață lui Șerban. Tânărul chipeș, îndrăgostit nebunește de Dana, personajul întruchipat de Oana Sârbu, este stabilit în Statele Unite ale Americii.

Într-un interviu acordat recent, acesta a vorbit deschis despre întorsătura pe care a luat-o viața sa, dezvăluind și modul în care a ajuns să se stabilească peste Ocean. Rivalul lui Ștefan Bănică Junior din filmele „Liceenii” a fost căsătorit cu o americancă și, chiar dacă mariajul lor nu a rezistat foarte mult timp, Tudor Petruț nu și-a mai dorit să revină în țară.

Tudor Petruț, actorul din Liceenii, a ajuns la 55 de ani. Sursa foto: click.ro
Tudor Petruț, actorul din Liceenii, a ajuns la 55 de ani. Sursa foto: click.ro

Nu a renunțat definitiv la actorie

În momentul de față, Șerban din „Liceenii” este recăsătorit și lucrează ca profesor de matematică la o școală din Orange County, Los Angeles, însă nu a putut renunța definitiv nici la marea sa dragoste, actoria. De fiecare dată când are ocazia, nu ezită să ia parte la diverse proiecte, având la activ numeroase apariții în reclamele tv de peste Ocean.

Doina este cea de-a doua soţie a mea. Eu am venit aici prin căsătoria cu o ame­ricancă, cu care am doi băieţi. Şi, după ce lu­crurile n-au mai funcţionat, ne-am văzut fie­care de viaţa noastră. Apoi, am cunoscut-o pe actuala mea soţie, care este director de bancă şi căreia nu-i place expunerea, în general. Si­gur că mergem la evenimente împreună, dar niciodată n-am forţat-o să facă poze cu mine.

Şi mai am un vis! În fiecare vară, mă întâlnesc cu Ştefan Bănică, cu Mihai Constantin şi cu Oana Sîrbu, depănăm amin­tiri şi eu le spun tot timpul că aş vrea foarte tare să scriu un scenariu Liceenii după 30 de ani pe care să-l şi filmăm într-o bună zi” , a declarat Tudor Petruț.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×