Cum arată acum Conchita Wurst. Transformare de necrezut la 6 ani de la câștigarea concursului Eurovision – Foto

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/05/2020, 15:24
Cum arată acum Conchita Wurst. Transformare de necrezut la 6 ani de la câștigarea concursului Eurovision – Foto
Cum arată acum Conchita Wurst. Transformare de necrezut la 6 ani de la câștigarea concursului Eurovision. Sursa foto: Instagram.com

Conchita Wurst a cucerit publicul cu apariția sa neobișnuită câștigând în urmă cu 6 ani concursul muzical Eurovision. Cântăreața transsexuală originară din Austria a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor, iar acum a apărut cu un look de-a dreptul surprinzător. 

Cât de mult s-a schimbat Conchita Wurst după 6 ani de la câștigarea Eurovision

Cântăreața Conchita Wurst, pe numele adevărat Thomas Neuwirth, a făcut furori pe scena muzicală de la Eurovision din anul 2014 fiind artistul care a câștigat concursul. Artista a impresionat nu numai datorită piesei „Rise like a phoenix”, dar și aspectului fizic, cel de cântăreață travestită.

Bărbatul născut în noiembrie 1988 a surprins o lume întreagă prin stilul său nonconformist, dar se pare că în ultima perioadă și-a schimbat părerea și a șters majoritatea pozele în care apare îmbrăcat și machiat precum o femeie.

Thomas a renunțat la imaginea de femeie fatală și a adoptat un stil natural îndreptat foarte mult spre partea masculină, purtând adesea haine închise la culoare.

Cine este cântăreața Conchita Wurst și cum a ajuns să fie remarcată

Thomas Neuwirth este un cântăreț austriac travestit în vârstă de 30 de ani care și-a asumat foarte multă vreme rolul feminin al Conchitei Wurst.

Bărbatul a „jucat” acest rol prin simplă travestire, menționând că această schimbare are loc doar la nivelul unui „alter ego”, nu prin schimbare de sex așa cum au crezut foarte mulți.

„Vreau să fie clar: nu sunt transsexual, ci bărbat. Așa și voi rămâne, nu am de gând să îmi fac nicio schimbare de sex. Îmi place să port haine de femei, asta-i tot. 

Două inimi bat în pieptul meu. Persoana privată Tom Neuwirth și artista Conchita Wurst sunt două persoane care se respectă una pe cealaltă din inimă.

Sunt două caractere individuale, cu două povești diferite, dar cu un mesaj comun pro-toleranță și impotriva discriminării”, spunea artistul în urmă cu ceva vreme.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×