Cum arată acum Bianca Rus! A slăbit peste 65 de kilograme. FOTO

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
24/09/2019, 18:51
Cum arată acum Bianca Rus! A slăbit peste 65 de kilograme. FOTO GALERIE FOTO
Bianca Rus avea 110 kilograme. Sursa foto: spynews.ro

Cântăreața sătmăreancă Bianca Rus a slăbit peste 65 de kilograme. Vedeta a ajuns de la 110 kilograme la 58 în șapte luni de zile după cum a declarat pentru postul de televiziune Antena Stars. Artista a recunoscut că a recurs la o operație de micșorare a stomacului. A spus că secretul menținerii siluetei sale este renunțarea la mâncatul în cantități industriale și că ciuguleala este soluția pentru toate femeile care vor să aibă un corp perfect.

Bianca Rus a dat jos 65 de kilograme în doar șapte luni

„Mănânc sănătos, mănânc puțin. Astăzi, de exemplu, am mâncat o salată de creveți. Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie. Fac și sport. I-au în serios și sportul. Îmi place să mă încălzesc 10-15 minute, după care fac bandă, bicicletă, cardio…. Nu mi-e poftă de nimic”, a declarat Bianca Rus pentru Antena Stars.

„Am făcut operație de micșorare a stomacului. Am slăbit 60 de kilograme, iar până la Paște vreau să mai dau jos încă 5 kilograme. Am eliminat toate alimentele nesănătoase și care îngrașă din meniu. Mănânc de trei ori pe zi, dar în cantitate mică. Nu mănânc niciodată cartofi cu carne sau orez cu carne”, a mai spus Bianca recent, conform viva.ro.

Bianca Rus
Vedeta a recunoscut că și-a micșorat stomacul. Sursa foto: spynews.ro

Cântăreața este cunoscută din emisiunile de tip late-night

Bianca Rus a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani și a fost una dintre prezențele dese în platourile televiziunilor și emisiunilor tabloide. Vedeta s-a luptat ani de-a rândul cu kilogramele și s-a ambiționat suficient de tare încât să ajungă la silueta la care visa dintotdeauna.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×