Cum a ajuns fiul lui Isărescu în braţele Danielei Crudu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/02/2015, 15:29
Cum a ajuns fiul lui Isărescu în braţele Danielei Crudu GALERIE FOTO

Costin, fiul lui Isărescu, a pus ochii pe focoasa asistentă Daniela Crudu. Asta după ce, anul trecut, avea planuri de nuntă cu Olga Radu, o tânără finanţistă.

Fiul lui Isărescu era dat, în 2014, ca şi căsătorit cu Olga Radu, o tânără cu care avea o relaţie de patru ani. Tineri şi bogaţi, cei doi ar fi trebuit să-şi unească destinele în vara anului trecut, dar evenimentul nu a mai avut loc, din motive numai de ei ştiute. Mai mult, fiul lui Isărescu s-a despărţit de blonda Olga şi s-a orientat spre… brunete.

Fiul lui Isărescu şi Daniela Crudu, amor în secret

Băiatul guvernatorului BNR a pus, de câteva săptămâni, ochii pe Daniela Crudu. Cei doi s-au cunoscut într-un club din Centrul Vechi al Capitalei şi, după ce au petrecut câteva ore, s-au îndreptat spre apartamentul ei din Ferentari. Fiul lui Isărescu a fost săgetat de Cupidon şi, din acea seară, o caută neîncetat pe brunetă. Se pare că cei doi se iubesc de câteva săptămâni, în secret.

Fiul lui Isărescu şi fosta iubită mergeau peste tot împreună

Fiul lui Isărescu îşi ducea des fosta logodnică în excursii scumpe, unde distracţia era la loc de cinste. Era nedespărţit de Olga şi o răsfăţa cu daruri scumpe, relaţia lor fiind aprobată şi de guvernatorul BNR Mugur Isărescu. Mai mult, fata lucra în aceeaşi instituţie cu viitorul socru. La rândul lui, Costin, absolvent al Facultăţii de Arhitectură, are un viitor profesional promiţător.

costin-isarescu-si-olga-radu

Daniela Crudu, trecut amoros controversat

Asistenta „păcătoasă” a lui Capatos are un trecut amoros destul de controversat. Printre bărbaţii cu care s-a iubit se numără Bogdan Defta, zis „Mucifer”, Leo de Strehaia şi fotbalistul Mihai Costea, de care s-a despărţit la sfârşitul anului 2014.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×