Cum afli cu 3 clickuri dacă ai contul de Facebook spart de hackeri

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/10/2018, 12:30
Cum afli cu 3 clickuri dacă ai contul de Facebook spart de hackeri
Cum afli dacă se folosește cineva de contul tău de Facebook?

Există numeroase moduri în care hackerii se pot folosi de conturile personale de Facebook ale cuiva, iată câteva informații pentru a-ți da seama dacă ai fost hackuit. Cum verifici dacaă ți-a fost spart contul? Ce trebuie să faci într-o astfel de situație?

Care sunt semnele că nu numai dumneavoastră sunteți în posesia contului din mediul online? Cum să vă păstrați în siguranță contul de pe site-ul de socializare?

Cum afli dacă ai contul de Facebook hackuit?

Piratarea conturilor de Facebook este în continuare „la modă”, așa că s-au descoperit lucruri pe care le poți face pentru a putea fii în siguranță, iar datele tale personale să rămână doar ale tale.

  • Mergeți la săgeata din colțul din dreapta sus al paginii și faceți click pe ea.
  • Selectați Setări din meniu
  • Alegeți Securitate și apot Se unde v-ați logat

După pașii aceștia vă vor apărea ramificații ale situației, anume o listă cu dispozitivele folosite pentru a vă loga pe Facebook. Aici vă veți da seama dacă ați fost piratat sau nu, pentru că dacă da, vă vor apărea date de conectare pe care nu le cunoașteți.

Care sunt semnele piratării contului de Facebook?

  • Numele, data mașterii, parola, adresa de e-mail au fost schimbate
  • Cineva a trimis cereri de prietenie numeroaselor persoane
  • Mesaje de pe contul dumneavoastră pe care nu le-ați trimit
  • Postări în timeline pe care nu le-ați scris

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să dați click pe End Activivty, apoi dați apel la Facebook pentru ajutor. Dați click pe Contul meu a fost spart sau cineva îl folosește fără permisiunea mea, apoi dați click pe Securizați contul. Pentru ca datele voastre să fie mereu în siguranță trebuie să porniți alerte de logare, porniți autentificarea în doi pași și puneți-vă parola diferite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×