Cum a supraviețuit o femeie, timp de 7 zile, după ce s-a prăbușit de la 60m

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
15/07/2018, 12:16
Cum a supraviețuit o femeie, timp de 7 zile, după ce s-a prăbușit de la 60m

Cum a supraviețuit o femeie, timp de 7 zile, după ce s-a prăbușit de la 60m?! Este incredibilă povestea femeii din Statele Unite, care timp de o săptămână a trăit consumând doar apă din radiatorul mașinii, potrivit Stirileprotv.ro.

Cum s-a ajuns aici?!

Conducătoarea autoturismului a fost implicată într-un accident, iar mașina sa s-a prăbușit de pe o stâncă înaltă de 60 de metri.

Angela Hernandez, în vârstă de 23 de ani, a fost dată dispărută de către familia sa. Tânăra suferise un accident rutier, prăbușindu-se de pe o stâncă, în California.

Vineri, femeia a fost găsită de câțiva excursioniști care au alertat autoritățile. În tot acest timp, femeia a fost conștientă, suferind doar o rană la umăr, scrie BBC News.

Când salvatorii au ajuns la ea, victima le-a povestit cum s-a petrecut accidentul. Șoferița voia să evite un animal aflat pe autostrada și a tras prea tare de volan.

Reprezentantul Poliției din Monterey a declarant, pentru BBC, că tânăra se poate considera foarte norocoasă că a supraviețuit unei asemenea căderi și s-a ales doar cu o rană superficială.

“Este un caz neașteptat. De regulă, astfel de incidente se sfârșesc tragic. În această situație, tânăra a supraviețuit nu numai căderii, ci și până au ajuns salvatorii la ea.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×