Cum a fost îmbrăcat Cornel Galeș la capelă! Fostul soț al Ilenei Ciuculete părea să aibă un zâmbet pe față

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 15:18
Cum a fost îmbrăcat Cornel Galeș la capelă! Fostul soț al Ilenei Ciuculete părea să aibă un zâmbet pe față
Cum a fost îmbrăcat în capelă Cornel Galeș *foto: antena3.ro

Moartea lui Cornel Galeș a lovit fulgerător familia și apropiații fostului soț al artistei Ileana Ciuculete. Acesta și-a pierdut viața în urma unui accident rutier care a avut loc în Spania. Trupul său neînsuflețit urmează să fie repatriat zilele acestea, iar Galeș va fi îngropat alături de fosta sa soție.

Cornel Galeș a fost depus la o capelă din Spania, aoclo unde va sta până pe 10 decembrie, până ce va fi repatriat. Înmormântarea fostului soţ al Ilenei Ciuculete va avea loc două zile mai târziu, pe 12 decembrie, la cimitirul Străuleşti II din Capitală.

Cum a fost îmbrăcat în capelă Cornel Galeș

Cei de la spynews.ro anunță că fostul soț al Ileanei Ciuculete a fost îmbrăcat pentru ultimul drum într-o cămasă bleu marin cu mai multe elemente decorative şi un pulover pe umeri, de culoare maro. Totodată, aceștia susțin că bărbatul prea că zâmbește.

Familia lui Galeș are însă mari probleme din cauza faptului că procedurile de repatriere sunt complicate şi scumpe. Viviana, fosta iubita a lui Cornel Galeş, este cea care se ocupă îndepaproape de toate cele necesare.

Trupul neînsufleţit al fostului soţ al Ilenei Ciuculete ar putea fi adus în România cu un dric, iar călătoria ar dura astfel două zile. Sicriul va fi dotat cu aer condiţionat, dacă Viviana va alege această variantă.

O altă variantă de transport a cadavrului ar fi pe cale aeriană. În acest caz, Cornel Galeş ar fi aşezat într-un sicriu de zinc. La priveghi, dacă va fi adus cu avionul, nimeni nu va putea să-l vadă, dat fiind faptul că deschiderea acestui tip de sicriu este imposibil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×