Cum a ajuns să arate Olivia Steer, astăzi! Soția lui Andi Moisescu s-a schimbat radical

Raluca Ogaru   
în Stiri mondene
18/10/2018, 15:01
Cum a ajuns să arate Olivia Steer, astăzi! Soția lui Andi Moisescu s-a schimbat radical GALERIE FOTO
Olivia Steer arată diferit azi, la peste 10 ani după această poză

O știm pe Olivia Steer încă de pe vremea când era reporter la Știrile Pro TV, în anii 2000, dar iată cum a ajuns să arate astăzi, după ce și-a făcut cunoscut peste tot stilul de viață sănătos. Soția lui Andi Moisescu, căci despre ea este vorba, a dovedit că la 43 de ani poți să arăți fără nicio problemă mai bine ca la 20. Mamă a doi băieți, Olivia Steer a trecut cu brio peste cele două sarcini, fără ca pe trupul ei să rămână urme vizibile. Și toate, susține Olivia Steer, fără nicio intervemție chirurgicală sau vreo dietă medicamentoasă ca cele pe care le vedem peste tot, pe canalele media.

Olivia Steer s-a autodeclarat susținătoarea alimentației vegetariene, așa cum și-a învățat și copiii, stil de viață la care s-a adaptat inclusiv îndrăgitul Andi Moisescu. Nu de puține ori, Olivia a putut fi văzută susținând workshop-uri despre cum să gătești și să mănânci sănătos. Dar cea mai aprigă și controversată luptă a sa a fost împotriva vaccinurilor, moment în care și-a pus multe persoane publice în cap.

Olivia Steer a fost prezentatoare la Știrile Pro TV de dimineață
Olivia Steer a fost prezentatoare la Știrile Pro TV de dimineață

Olivia Steer arată astăzi mai bine ca la 20 de ani

Fără doar și poate, Olivia Steer și-a păstrat înfățișarea candidă și trăsăturile gingașe. Nu s-a îngrășat, nu s-a vopsit, doar și-a lăsat puțin părul să crească, acest mic truc schimbându-i radical înfățișarea.

După cum putem sesiza, Olivia Steer este adepta unui machiaj cât mai natural și nu are niciun fel de problemă să apară în public fără nicio retușare cosmetică. Soția lui Andi Moisescu este o aprigă susținătoare a unui stil de viață cât mai natural, iar asta se vede cu ochiul liber.

Olivia Steer în 2019
Olivia Steer în 2019
Olivia Steer are un nou look, cu părul mai lung, însă aceeași siluetă suplă
Olivia Steer are un nou look, cu părul mai lung, însă aceeași siluetă suplă

Olivia Steer s-a retras din viața publică, după ce i-a murit sora

Puțini știu drama Oliviei Steer și motivul pentru care a devenit atât de înverșunată împotriva metodelor convenționale de tratament. În 2010, soția lui Andi Moisescu a pierdut-o pe sora ei care a fost răpusă de cancer. Lavinia avea doar 38 de ani și un băiețel pe care îl creștea singură.

Lavinia practica meseria de regizor și era preparator universitar la Facultatea de Muzica din Oradea. În perioada cât aceasta a fost bolnavă, Olivia Steer s-a documentat foarte mult despre această boală, iar asta a produs o schimbare radicală în modul ei de gândire și acțiune în relație cu boala.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×