Cum a ajuns să arate Mariana Roșca la doi ani de când nu mai apare la TV

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/10/2018, 13:02
Cum a ajuns să arate Mariana Roșca la doi ani de când nu mai apare la TV GALERIE FOTO

Controversata vedetă de la noi, Mariana Roșca, a dat camerele de filmat pe o viață liniștită. După multe tentative de relații serioase, blondina se pare că s-a ales doar cu experențe. Momenta, nu s-a mai „mândrit” cu nimeni care să-i fi ocupat locul de iubit.

Aceasta a mărturisit în nenumărate rânduri că după o viață de încercări amoroase, ar fi vrut să se pună la casa ei și să facă un copil. Frumoasa blondă s-a luptat acum ceva vreme cu chisturi la sâni.

Mariana Roșca, viață liniștită dincolo de showbiz

Vedeta a avut multe relații cu diverși bărbați cunoscuți, însă se pare că nimeni nu a putut s-o convingă să stea într-o relație care nu o făcea fericită. Ultimul iubit pe care chiar ea l-a făcut public a fost un bărbat de origine iraniană. „Plec la iubitul meu, singurul pe care îl am. Trebuie să mă acopăr cu o eşarfă, nu pot fără. Eram cam îmbrăcată când m-a văzut prima oară, nu l-am cucerit cu sexualitatea mea. De două săptămâni, l-am văzut întruna gol şi mi-a plăcut ce am văzut.

E bărbatul perfect pentru mine. m-am îmbrăcat şi cu o rochie vintage şi i-am trimis un mesaj în glumă: <>. Deocamdată suntem foarte bine împreună aşa, trebuie să ne gândim la o soluţie.  Nu e existat altul mai bun ca el la asta pentru că îl şi iubesc. Am mai iubit o singură dată, dar la 18 ani, aşa că nu eram matură şi nu era la intensitatea asta. Niciodată nu a dat nimeni în mine nici cu un deget din răutate, dar cu mai multe da din bunătate!

Odată, m-a scuturat mai bine, dar i-am făcut eu de 10 ori mai mult. Nu mai vreau să mai muncesc, vreau să fac cu totul altceva, vreau să mă apuc să fac haine. Se acoperă picioarele, pielea. Am fost atât de îngrăgostită şi de oarbă încât nici nu mai ştiam cum arăt. Abia ieri m-am pensat. L-au văzut în poze ai mei, atât. Cred că aş fi cea mai fericită să mă mărit cu el, aş face pasul ăsta!”, a spus Mariana Roșca la acea vreme. Din nefericire, relația nu a durat, așa că cei doi au fost nevoiți să-și spună adio.

Mariana Roșca, probleme de sănătate

Focoasa blondă s-a confruntat cu un verdict greu de dus. Aceasta a fost suspectă de cancer în 2016, și a avut 14 chisturi la sâni, lucru ce o distrurba de la planul de a deveni mamă. „De la anul deja, una din dorințele, chestiile pe care mi le-am pus în plan, asta este cap de listă. Vreau să fac înseminare, nu în România, e mai bine undeva afară. Dacă și la anu’ mai am unul nou, o să iau decizia radicală să fac și eu ce a facut Angelina Jolie și anume să îi scot și să îmi fac o reconstrucție”, a povestit Mariana Roșca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×