Cum a ajuns să arate Elena Merișoreanu, după operație. Imagini cu prima apariție publică

Ana Ioana   
în Stiri de ultima ora
05/08/2018, 09:48
Cum a ajuns să arate Elena Merișoreanu, după operație. Imagini cu prima apariție publică GALERIE FOTO

Cum a ajuns să arate Elena Merişoreanu, după operaţie! Cântăreața de muzică populară a fost invitată în platoul unei emisiuni TV și abia a putut să vorbească. Artista a fost operată de urgenţă, dar din fericire totul a decurs excelent, iar acum îşi revine uşor-uşor. În urmă cu câteva săptămâni, medicii i-au dat vestea că are un nodul pe partea stângă a zonei gâtului, aşa că medicii au decis să intervină chirurgical. Din fericire, totul a decurs bine.

Solista în vârstă de 70 de ani se confruntă cu probleme serioase la nivelul gâtului. Ea a povestit cum a primit diagnosticul de la medici. “Acum vreo doua saptamani, a inceput calvarul! Eram la un eveniment, la Baia Mare, si dupa primul program, mi s-a facut rau! Am inceput sa tusesc si ma durea gatul ingrozitor! Nu mai puteam sa respir si nici sa vorbesc! Ca un facut, nu am mai mai apucat sa ma urc pe scena, lucru care nu mi s-a mai intamplat niciodata!periati ca situatia s-ar putea agrava, apropiatii vedetei au hotarat sa o duca la un spital din localitate pentru un prim ajutor medical!Toata lumea si-a facut probleme pentru mine. Am fost transportata imediat la o clinica din zona, unde am si primit un tratament care sa ma repuna cat de cat pe picioare, sa pot sa ajung la Bucuresti”, a povestit artista

Cum a ajuns să arate Elena Merişoreanu, după operaţie

În cadrul intervenției sale, care a fost de fapt prima apariție publică după operație, Elena Merişoreanu a transmis fanilor că totul a decurs perfect şi că aceştia vor continua să se bucure de muzica si energia sa pozitivă. Artista a părut puțin slăbită și abia a reușit să vorbească, dar asta și din cauza pauzei vocale necesare pentru recuperare.  Iubita cântăreaţă a preferat să vorbească mai încet, pentru a nu-și afecta vocea.

„Coarda dreaptă funcţionează foarte bine, coarda stângă mai are puţin. Am recuperare vocală o lună. Am cântat pe răguşeală şi treaba asta nu este bună. Am făcut ceaiuri, au trecut câteva zile şi apoi am mers la medic. Îi asigur pe fani că o să fiu la concerte. Nepoţii nu sunt obişnuiţi cu mine acasă. Nu mănânc piperat, nu beau acidulat, fără lucruri care să irite corzile vocale. Acasă stau la curte şi nu am nevoie de aer condiţionat”, a declarat aceasta.

Elena Merişoreanu are probleme de sănătate

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme de sănătate. În vârstă de 69 de ani, îndrăgita artistă a ajuns la spital pentru a face un set de analiza la glanda tiroidă.

„Am fost la doctor, ca să verific glanda tiroidă, noroc că momentan nu este cazul de o nouă intervenție chirurgicală. Mi s-a făcut scintigrama, am fost operată acum douăzeci și șase de ani, și trebuie să îmi fac control periodic, la șase luni. Am artroză la un genunchi, mă doare piciorul, deşi mi-am făcut de toate la el. Tocurile mi-au afectat picioarele”, a declarat aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×