Cum a ajuns să arate casnica de la Master Chef! La 7 ani de când a devenit cunoscută s-a transformat complet

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/03/2019, 21:41
Cum a ajuns să arate casnica de la Master Chef! La 7 ani de când a devenit cunoscută s-a transformat complet GALERIE FOTO
Ce transformare pentru casnica de la Master Chef

Transformare suprinzătoare pentru casnica de la Master Chef. La 7 ani de când a devenit cunoscută, Andreea Moldovan este aproape de nerecunoscut.  Vedeta a postat recent o poză pe o cunoscută rețea de socializare.

Transformare incredibilă pentru casnica de la Master Chef

Andreea Moldovan a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la cooking show-ul Master Chef, în 2012. Vedeta a făcut furori la momentul respectiv în show-ul de gătit produs de Pro TV. Nu a rezistat foarte mult în concurs, însă cu siguranță a avut o apariție de neuitat.

Recent, Andreea a fost prezentă în platoul emisiunii La Măruță și a vorbit despre cum arată viața ei acum, după zece ani de la căsătoria cu DJ Optik. Casnica de la Master Chef a reușit să transforme pasiunea pentru dulciuri într-o afacere de succes și este de asemenea o mămică devotată.

Casnica de la Master Chef este aproape de nerecunoscut, dar la fel de frumoasă
Casnica de la Master Chef este aproape de nerecunoscut, dar la fel de frumoasă

Ce a postat casnica de la Masterchef pe Instagram

Deși fotografiile pe care le postează acum pe rețelele de socializare sunt diferite față de cele din trecut, puține persoane ar spune că timpul și-a pus amprenta pe chipul frumoasei casnice. Recent, vedeta a postat pe contul personal de Instagram o fotografie surprinsă pe platoul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță.

De asemenea, casnica de la Master Chef a rememorat, vizibil emoționată, un moment fericit din viața. Ceremonia prin care vedeta și soțul său, DJ Optik și-au reînnoit jurămintele, după zece ani de la căsătorie.

La 10 ani de la căsătorie, ne-am reînnoit jurămintele la Sacré Cœur în Paris. Pe scurt, noi ne doream de ceva vreme să ne reînnoim jurămintele la cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei. Bog (n.r. Bogdan Moldovan, alias Dj Oprik) mi-a facut această vacanţă la Paris, cadou de ziua mea. Pe 15 octombrie, de aniversarea noastra m-a recerut de soţie la Tour Eiffel. Fără să ştiu că urmează să mă ceară din nou, eu am aranjat şi complotat cu Părintele Bernard din Paris, să ne oficieze pe 15 octombrie această ceremonie privată la Sacré Cœur. A fost super emoţionant să ne avem copilul şi părinţii alături, cât şi o grămadă de vizitatori ai Basilicăi, ce s-au oprit să asiste la fericirea noastră” , a declarat Andreea Moldovan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×