Andreea Mantea, pe site-urile pentru adulţi. Imaginea apetisantă a prezentatoarei aprinde imaginaţia

Ionuţ Cataramă   
în Femei frumoase
23/05/2018, 11:19
Andreea Mantea, pe site-urile pentru adulţi. Imaginea apetisantă a prezentatoarei aprinde imaginaţia GALERIE FOTO

În urmă cu mai mulţi ani, Andreea Mantea a acceptat să pozeze în Playboy. Fotografiile făcute la momentul respectiv îi dau, în prezent, multe bătăi de cap deoarece apar tot mai des pe site-urile XXX.

Cei care deţin aceste platforme se folosesc de imagini fără să aibă acordul brunetei. Andreea Mantea este la curent cu această problemă, dar, din păcate, nu poate să facă absolut nimic. De fiecare dată când pozele sunt şterse de pe un site, apar pe altul.

„Este o poveste veche, trei ani de zile m-am luptat cu aceste mizerii, dar nu ai ce să le faci. Le scoteau de pe site şi apoi un alt site posta iar… Şi la un moment dat nu-ţi mai pasă. Nu mai stau să mă cert cu ei, am obosit. Să le dea Dumnezeu să le meargă după cum nenorocesc ei oamenii”, spune prezentatoarea.

Exită voci care afirmă că Andreea Mantea s-ar putea despărţi de trustul Kanal D, întrucât evaluează o altă ofertă. Vedeta lucrează de aproximativ zece ani în trustul Kanal D, iar salariul pe care îl încasează lunar nu ar fi deloc mic.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×