Vezi cu ce zodii vei face casă bună în 2018! Unele dintre ele nu te puteau suferi, în trecut!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
20/11/2017, 14:55
Vezi cu ce zodii vei face casă bună în 2018! Unele dintre ele nu te puteau suferi, în trecut!

2018 va fi un an cu schimbări radicale pentru unele zodii. Dacă până acum nu se înghiţeau, de anul viitor se vor înţelege atât de bine încât ar putea mări populaţia României! 2018 este un an al restartului. Toată lumea o va lua de la zero şi asta pentru că, din punct de vedere numerologic, acest an stă sub puterea cifrei 1. 1, care simbolizează începutul, revoluţia, imprevizibilul, schimbarea de paradigme sociale.

În 2018, compatibilităţile se vor schimba. Anumite semne zodiacale care nu s-au înteles până acum vor face casă bună în viitor, aşa că trebuie ţinut minte cu cine e bine să colaboraţi în anul karmic 1.

Cu ce zodie vei face casă bună în 2018! 

FECIOARĂ + RAC = multă înţelegere, îmbinarea concepţiilor diferite de viaţă într-un mod armonios, dragoste şi, de ce nu, chiar copii. Racul şi Fecioara au fost mai mereu la cuţite. Cele două semne zodiacale au trăit mereu într-un conflict mocnit, însă în 2018 trebuie să îşi unească forţele pentru a obţine ce vor. Vor fi într-o puternică uniunie spirituală alegând drumuri similare în viaţă.

BALANŢĂ + CAPRICORN = prietenie adevarată, perspective de viitor promiţătoare şi un succes financiar neaşteptat. O zodie de aer şi una de pământ pot face lucruri senzaţionale împreună. În anul 2018 vor fi pe aceeaşi lungime de undă şi trebuie să ştie că unul fără altul nu pot obţine lucruri importante, lucruri la care visează.

SCORPION + LEU = un nou start în dragoste, complicitate, surprize plăcute. Scorpionul şi Leul sunt doi dintre nativii cu un puternic impact sexual asupra celor din jur. Vor reuşi să renunţe la orgoliu daca se vor îndrăgosti cu adevărat unul de celălalt. Va fi anul lor şi pot forma cel mai invidiat cuplu din zodiac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×