Cu ce se ocupă fata lui Marius Lăcătuş în Spania! E prietenă cu Inna

Iuliana Spirache   
în Hotnews
05/06/2015, 08:40
Cu ce se ocupă fata lui Marius Lăcătuş în Spania! E prietenă cu Inna GALERIE FOTO

Cel mai iubit jucator din istoria Stelei are o familia pe masura renumelui sau. Iar fiica „Fiarei”, Alexandra Dominique, este, foar doar si poate, mandria familiei Lacatus.

Legendarul numar 7 din Ghencea si nevasta lui, Mariana, nu au putut face copii. Astfel, in 2000, cei doi soti au infiat-o pe micuta Alexandra, care pe atunci avea doar 5 primaveri. „E cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in viata„, rememoreaza Marius acel moment.

In timp ce tatal inca isi incearca norocul in antrenorat, mama si fiica locuiesc in continuare in Spania, ducand o viata lipsisa de grija zilei de maine.

Lacatus este cat se poate de mandru de fiica lui. Ce-i drept, are si de ce. Tanara a fost o eleva extrem de sarguincioasa, si, de doi ani, este studenta la Facultatea de Arte Dramatice din capitala Spaniei, Madrid.

Asta pentru ca visul fiicei lui Lacatus este acela de a ajunge actrita de telenovele. Ce-i drept, debutul este cat se poate de promitator, tanara de 20 de ani bifand deja primul ei rol, in serialul „Dama de Honor” (in traducere „Femeia de onoare”).

Este buna prietena cu Inna!

De altfel, Alexandra Dominique Lacatus si-a pavat foarte bine drumul spre celebritate, avand cativa prieteni la catarama din showbiz-ul nostru.

Fiica fostului mare jucator al Stelei este foarte buna amica cu Inna, dar si cu Lucian Viziru. Asta pentru ca, in urma cu patru ani, Marius si Mariana Lacatus au fost nasii de cununie a lui Lucian si a sotiei lui, Ema Daniela.

Sursă: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×