DIVORŢ CU SCANDAL! Românii o admiră de la TV, dar supervedeta e în RĂZBOI PE AVERE cu soţul!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/09/2015, 00:03
DIVORŢ CU SCANDAL! Românii o admiră de la TV, dar supervedeta e în RĂZBOI PE AVERE cu soţul! GALERIE FOTO

După mai multe amânări şi alte împăcări, iată că Pamela Anderson este iarăşi o femeie liberă. Potrivit presei americane, divorţul dintre starul din Baywatch şi cel de-al treilea soţ al ei, Nick Solomon, s-a finalizat. Publicaţia TMZ anunţă că cei doi sunt oficial divorţaţi, după ce Pamela a depus actele de divorţ la începutul acestui an.

 

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CELE MAI FIERBINŢI IMAGINI CU PAMELA ANDERSON!)

 

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

 

Potrivit aceleiaşi publicaţii, Pamela Anderson s-a ales cu 1 milion de dolari în urma acestui divorţ, însă şi cel care i-a fost soţ a primit ceva.

GALERIE FOTO! VEDETA TV E ÎN LACRIMI!  A FOST PĂRĂSITĂ DE IUBIT PENTRU O AMANTĂ DE 64 DE ANI! IMAGINI CU FEMEIA CARE I-A LUAT MINŢILE TÎNĂRULUI!

 

GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU GIMNASTA FLOAREA LEONIDA! CE FACE ACUM ŞI CU CINE SE IUBEŞTE CAMPIOANA ROM NIEI CARE ŞI-A VÎNDUT TRUPUL PE BANI!

După spusele unor apropiaţi ai cupului, Pamela a râvnit iniţial la casa lui Rick din Nevada, însă a renunţat la pretenţii pentru ca divorţul să se finalizeze mai repede.

O MAI ŢII MINTE PE ROM NCA LUI ANCELOTTI! ACUM ARATĂ TOTAL DIFERIT! VEZI O GALERIE FOTO DE SENZAŢIE CU BRUNETA CARE L-A FĂCUT PE ANTRENOR SĂ ÎŞI LASE SOŢIA!

Cât despre Rick Solomon, vedeta nu a ieşit tocmai în câştig de cauză, dacă nu-l punem la socoteală pe Bumblebee, câinele care fusese ţinut ”ostatic” de către Pamela. Până la urmă, actriţa s-a înduplecat şi i-a înapoiat animalul de companie celui care i-a fost soţ.

Pamela Anderson şi Rick Solomon s-au căstorit prima dată în 2007, însă au ajuns la divorţ în doar zece săptămâni de la căsătorie. În ianuarie 2014, cei doi au decis să mai dea o şansă relaţiei lor şi să se recăsătorească, Dar, iată că nici de data aceasta relaţia lor nu a rezistat, actriţa depunând actele de divorţ un an mai târziu.

Sursă: www.okmagazine.ro

TOPUL CELOR MAI UŞURATICE FEMEI ÎN FUNCŢIE DE ZODIE!!! Vezi care sînt NIMFOMANE!!!

 

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Se apleacă, trage de bikini şi…

 

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

 

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

 

Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! Se vede TOT! E PERVERSA rau: „Îmi plac bărbaţii care SALIVEAZĂ după mine!”

 

FOTO AICI!!! ASA ARATA UN ORGASM LA FEMEI!

 

 

VEZI VIDEO INCENDIAR CU DANI ŞI FLAVIA DANSÎND BACHATA! ŢI SE RIDICĂ INSTANT PULSUL! 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×