CTP, înainte de votul din turul 2 al alegerilor prezidențiale: „O să votez cu creierul, nu cu inima!”

CTP, înainte de votul din turul 2 al alegerilor prezidențiale: „O să votez cu creierul, nu cu inima!”
CTP a vorbit despre preferințele sale înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale *foto: captură digi 24

Reputatul jurnalist Cristian Tudor Popescu a evitat să își spună opțiunea, înainte de deschiderea urnelor în România înainte de turul 2 al alegerilor prezidențiale.

CTP s-a rezumat doar să spună că va vota împotriva „inimii” sale, întrucât nu îi are la suflet pe niciunul dintre cei doi candidați. Cu toate acestea, jurnalistul a promit că va vota cu „creierul”.

CTP nu a vrut să spună cu cine va vota la turul 2 al alegerilor prezidențiale

CTP a spus că nu îi place niciunul dintre candidați: „Mie, din punct de vedere uman, nu-mi plac, nu am nicio legătură și nici nu vreau să am cu această doamnă și cu acest domn. Nu vreau! N-aș vrea să-i întreb nimic, n-aș vres să am nicio încercare de comunicare cu ei decât dacă sunt silit de meserie. Facem parte din trei filme cu totul diferite. Asta nu mă va împiedica să mă duc la vot”.

Popescu spune că televiziunile apropiate de PSD fac propaganda pentru absenteism: „Acum, cuvântul de ordine al vârfurilor propagandei de pe televiziunile PSD nu e Votați Dăncilă, este: Ce să mai mergem la vot, domnule? Nu mai mergem! Toți sunt o apă și-un pământ, oricum câștigă Iohannis!”. Ăsta e lucrul cel mai periculos în momentul de față și asta fac. Sper să nu cădeți în capcana asta”.

CTP: „Eu voi merge la vot, dar voi vota cum vrea mușchiul meu”

Cu toate acestea, reputatul jurnalist s-a ferit să spună care este favoritul său, înainte de turul 2: „Eu voi merge la vot, dar nu voi vota cum vrea mușchiul meu. Mușchiul meu, adică ăsta de aici (arată spre inimă – n.r.). Este un mușchi ăsta, ăsta care bate. Bate, bate tot timpul, nu face nimic altceva, e o pompă, un mușchi. Eu nu votez nici cu ventriculul stâng, nici cu coronarele. Eu o să votez cu creierul, nu cu inima, când mă voi duce la vot. Nici nu voi lăsa votul alb, nici nu-l voi anula, voi pune ștampila corect”, a spus Popescu, la Digi 24.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×