CTP, despre problema care poate apărea după starea de urgenţă: „Vă daţi seama ce se poate face acum?”

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
14/03/2020, 19:13
CTP, despre problema care poate apărea după starea de urgenţă: „Vă daţi seama ce se poate face acum?”
Cristian Tudor Popescu l-a făcut oligofren pe Victor Costache

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre decretarea stării de urgenţă de către preşedintele Iohannis. Jurnalistul a spus că şeful statului a făcut bine că a decretat de luni starea de urgenţă, pentru că populaţia să se obişnuiască cu gândul.

CTP, declaraţii despre starea de urgenţă

El a atras şi atenţia asupra unei posibile probleme care ar putea rezulta din această stare.

„Starea de Urgenţă este o vorbă, oamenii se sperie în primul rând, cei mai mulţi tresar pentru că arată o situaţie critică.

Ea nu rezolvă aceste probleme, cu toate că se alocă mai multe fonduri. Ţine de autorităţi cum se comportă şi cum acţionează. Că nu se aduc medicamente pentru tiroidă şi măşti dacă se decretează starea de urgenţă. Preşedintele a spus că în starea de urgenţă e cuprinsă şi rezolvarea rapidă a unor achiziţii medicale.

Vă daţi seama ce se poate face acum în ţara noastră în care coruptovirusul domină de secole. Credeţi că a scăzut apetitul de când a venit virusul? Starea de urgenţă nu poate fi văzută ca un panaceu. Nici nu trebuie să ne speriem de ea, dar nici să vedem în ea un miracol”, a spus acesta la Digi 24.

Iohannis a decretat sâmbătă starea de urgenţă

Reamintim că preşedintele Iohannis a decis să decreteze sâmbătă seara, pentru ziua de luni, starea de urgenţă, în contextul crizei coronavirusului. Prin starea de urgenţă se poate limita dreptul de mişcare, se pot închide frontiere, pot fi rechiziţionate bunuri, se pot face razii, se pot interzice mitinguri şi adunări, se pot închide localuri, etc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×