CUPLU BOMBĂ în fotbalul românesc! Gigi Becali o să turbeze de furie! Vezi în GALERIA FOTO CINE E NOUL IUBIT al Danielei CRUDU!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/05/2016, 00:00
CUPLU BOMBĂ în fotbalul românesc! Gigi Becali o să turbeze de furie! Vezi în GALERIA FOTO CINE E NOUL IUBIT al Danielei CRUDU! GALERIE FOTO

Daniela Crudu este îndrăgostită lulea de un fotbalist din Liga I.  Prin urmare, brunete de cînd iubeşte îşi doreşte să arate din ce în ce mai bine. Pentru asta, asistenta TV a ales să îşi schimbe imaginea, astfel, vedeta şi-a făcut şuviţe albastre.

Frumoasa „păcătoasă” trăieşte o nouă poveste de dragoste cu unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Liga 1.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU CRUDU, DAR ŞI NOUL EI IUBIT! FOTBALISTUL A FERMECAT-O PE DANIELA! 

Se naşte idila anului în fotbalul românesc! Toată atenţia nu este captată, însă, de fotbalist, aşa cum se întîmplă deseori, ci de diva cu care jucătorul a început povestea de amor nebun. După scandalurile şi despărţirea de Mihai Costea, care au ţinut prima pagină a ziarelor din România, asistenta „păcătoasă” Daniela Crudu pare să fi reînvăţat să iubească. Şi cum atracţia faţă de gazon şi balonul rotund este irecuperabilă, diva care a sucit minţile milionarilor de la mare şi mai ales de la munte şi-a regăsit zîmbetul şi liniştea tot în braţele unui fotbalist din Liga 1.

„Bad boy”-ul care ştie cum să ia o femeie

Norocosul care o „savurează” pe Cruduţa în toată „cruditatea” ei este coechipier cu Adrian Mutu la ASA Tîrgu Mureş, multinaţionalul Nicolas Gorobsov. Argentinianul cu naţionalitate italiană i-a ajuns la inimă starletei după eforturi intense de-a lungul mai multor luni, precizează sursele FANATIK. „La început, Daniela a fost reticentă în ceea ce priveşte o nouă relaţie cu un fotbalist, însă după ce a început să îl cunoască, a acceptat ca legătura cu Nicolas să urce noi etape. Îi place că este un «bad boy», dar şi că, în acelaşi timp, ştie cum să ia o femeie, cum să se comporte ca s-o cucerească. Pentru ea, Gorobsov este combinaţia perfectă între cele două extreme”, au punctat apropiaţii Danielei.

Gorobsov este curtat intens de echipa lui Gigi Becali, oficialii „roş-albaştrilor” dorind să-l aducă pe argentinian din vară, după terminarea sezonului. (vezi detalii aici)

Amîndoi fac naveta

Pentru cei care se întreabă cum se desfăşoară relaţia ţinînd cont de kilometrii care îi despart, distanţa dintre Tîrgu Mureş şi Bucureşti nu se face simţită în relaţia dintre cei doi. Interesul pe care amîndoi îl acordă poveştii lor de dragoste i-a făcut să stabilească un set de reguli care stabileşte naveta amîndurora pentru a se vedea cît mai des. „Compatibilitatea între ei este incredibilă. Se înţeleg din priviri, iar vremurile în care Daniela trebuia să sufere şi să se certe zilnic în tentativa de a face relaţia să meargă, sînt apuse. Tocmai de aceea au stabilit ca fiecare să îşi sacrifice timpul liber pentru celălalt, nu doar unul dintre ei să facă naveta”, au dezvăluit sursele FANATIK.

Transferat de Crudu la Dinamo?

Situaţia are şanse să se schimbe în viitorul apropiat, mai ales că mijlocaşul de 26 de ani are ofertă concretă de la Dinamo, care încearcă să îl transfere de un an. Dacă în trecut i-a refuzat pe oficialii dinamovişti, Gorobsov este tentat în prezent să accepte oferta lui Ionuţ Negoiţă. „Atît din cauza situaţiei incerte de la Tîrgu Mureş, cît şi datorită relaţiei cu Daniela Crudu. Asta arată că planurile celor doi sînt serioase şi au ajuns să discute toate aspectele, inclusiv venirea lui Nicolas la Bucureşti”, ne-au declarat apropiaţii lui Gorobsov.

„Nilă” spera la o împăcare

„Combinaţiile” Crudu – Gorobsov pe metru de pat nu i-au căzut bine lui Mihai Costea, fostul iubit al Danielei, care, spun sursele FANATIK, spera la o împăcare cu „focoasa brunetă”, ca să respectăm STAS-ul tabloidelor. Aflat în Emiratele Arabe Unite, la Al Ittihad Kalba, Costea a încercat, prin diverşi apropiaţi comuni, să îi transmită Cruduţei intenţiile sale pasionale şi pozitive, însă aceasta nu a dorit să se reîntîlnească cu trecutul. „Costea nu poate uita că au fost patru ani de iubire şi, chiar dacă au existat multe neînţelegeri şi certuri, a fost o poveste de dragoste intensă. A sperat că după o perioadă de timp se vor împăca, dar lucrurile stau cu totul altfel”, au dezvăluit, sub protecţia anonimatului, apropiaţii lui „Nilă”.

650.000 de euro este cota lui Nicolas Gorobsov conform site-urilor de specialitate

2 goluri a înscris Gorobsov în cele 32 de meciuri jucate pentru ASA Tîrgu Mureş în acest sezon

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×