Cruduţa, în genunchi din cauza lui Nilă!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
04/05/2014, 13:48
Cruduţa, în genunchi din cauza lui Nilă!

Sunt impreuna de trei ani si traiesc precum un cuplu casatorit. Cu toate acestea, Mihai Costea nu reuseste deloc sa isi stapaneasca gelozia, urmarindu-si la tot pasul iubita. De aceea, ea a fost nevoita sa renunte la job-uri, pierzand mii de euro.

Gelozia este boala grea, spune un proverb din batrani, care se confirma perfect in cazul lui Mihai Costea. Fotbalistul se iubeste de mai bine de patru ani cu Daniela Crudu si, desi locuiesc impreuna si sunt aproape de nedespartit, acesta inca ii face iubitei sale crize monstruoase de gelozie. De altfel, este cunoscut faptul ca focoasa bruneta a fost nevoita sa isi schimbe in totalitate viata pentru a putea ramane alaturi de Nila.

Pe langa faptul ca si-a dat demisia din functia de asistenta TV, Cruduta a renuntat si la iesirile in oras cu prietenele, ori la noptile pierdute in cluburi. De mai bine de un an, Daniela s-a facut fata de casa, avand fel de fel de preocupari casnice: spala, calca, face mancare si isi trateaza iubitul ca pe un adevarat print.

A refuzat 2000 de euro de dragul lui Nila!

Desi Mihai Costea nu are echipa de club si nu aduce niciun venit in casa, acesta nu o lasa nici pe Daniela sa castige bani. Totul din dorinta de a o avea numai pentru el si din teama ca un alt barbat ar putea sa i-o sufle. Un astfel de episod s-a desfasurat saptamana trecuta, atunci cand Cruduta a fost contactata de patronul unui club, care a invitat-o sa defileze pe data de 1 Mai, pe litoral:

 

Un impostor se dadea drept Mihai Costea, iubitul Crudutei, si agata femei pe InternetUn impostor se dadea drept Mihai Costea, iubitul Crudutei, si agata femei pe Internet

I-a oferit 2000 de euro pentru trei evenimente. Trebuia sa defileze imbracata sexy, insa nu in costum de baie. Initial, Daniela a fost incantata de propunere si a acceptat, insa, mai apoi, s-a razgandit. Probabil a vorbit cu iubitul ei, iar el nu a lasat-o. Nu si-a motivat raspunsul, dar se vedea ca se simte prost si ca nu ii convine situatia„, a declarat un apropiat al brunetei, pentru CANCAN.ro.

Sursa: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×