Cruduţa a fost dezastru în bucătărie. Vezi prin ce peripeţii a trecut

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
22/04/2014, 08:34
Cruduţa a fost dezastru în bucătărie. Vezi prin ce peripeţii a trecut

Daniela Crudu (24 de ani) şi-a propus să-i demonstreze lui Mihai Costea, zis Nilă, cât de bună gospodină este, însă pe tot ce a pus mâna în bucătărie a fost sortit eşecului. Prin urmare, la masa de Paşte, invitaţii s-au văzut nevoiţi să consume cozonac cumpărat de viitoarea soacră, de la magazin.

Bruneta a fost tare necăjită că nu i-a ieşit nimic bine: “Am vrut să le fac o surpriză lui Nilă şi tatălui meu, dar ouăle n-au prins culoare, aşa că au ieşit căcănii. Cozonacul… ce să mai zic, nu mi-a ieşit deloc şi l-am aruncat!”, s-a plâns ea prietenilor.

Noroc că Mihai Costea le-a făcut o vizită părinţilor, înainte de Sărbătorile Pascale, aşa că a venit cu portbagajul plin de bunătăţi: “Am mâncat cozonac cumpărat de mama lui Nilă, de la supermarket, asta e!”, a spus ea, dezamăgită.

Cruduţa a fost în noaptea de Înviere la biserică alături de toată familia, a stat la liturghie, apoi, la plecare, a primit pomană câteva pachete cu ouă şi pască de la enoriaşii care au uitat brusc că este o noapte sfântă şi s-au înghesuit să se pozeze cu fostul “Iepuraş” Playboy.

Sursa: libertatea.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×