Cruduţa a dat LOVITURA! Va fi protagonista unei celebre emisiuni

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/05/2015, 18:15
Cruduţa a dat LOVITURA! Va fi protagonista unei celebre emisiuni GALERIE FOTO

Daniela Crudu vrea să pună capăt singurătăţii, aşa că a pornit ”vânătoarea” de bărbaţi.

A trecut suficient timp ca să îşi vindece rănile produse de despărţirea de Mihai Costea, cel alături de care visa să îmbătrânească. Acum, Daniela Crudu vrea să ia taurul de coarne şi să îşi refacă viaţa sentimentală. Gata cu singurătatea! Cruduţa caută bărbat. Şi îl caută nu prin cluburile de noapte, ci ”la serviciu”.

Asistenta TV a lui Dan Capatos a acceptat oferta şefilor ei de la Antena 1 să fie noua protagonistă a show-ului ”Burlăciţa”. Acelaşi concurs prin care Andreea Mantea spera că şi-a găsit jumătatea în persoana lui Cristi Mitrea. Dar n-a fost să fie!

Daniela şi Costea s-au iubit patru ani, timp în care bruneta a făcut tot posibilul să îşi liniştească iubitul gelos din cale afară. Ba chiar ea a renunţat să mai iasă în cluburi, să mai prezinte moda în ţinute sumare, şi-a schimbat toal stilul vestimentar şi chiar a renunţat la jobul de asistentă tv de la ”Un show păcătos”, totul doar pentru ca Mihai Costea să nu mai fie gelos.

Dar, pentru fotbalist toate astea nu au fost de-ajuns. Certurile şi scenele de gelozie, plus câteva escapade amoroase, au făcut-o pe Daniela să cedeze şi să pună capăt acestei relaţii în toamna anului trecut.

sursa: libertatea.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×