FABULOS! „Nilă” Costea va înnebuni: Cruduţei i-au EXPIRAT silicoanele!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
10/03/2014, 21:16
FABULOS! „Nilă” Costea va înnebuni: Cruduţei i-au EXPIRAT silicoanele! GALERIE FOTO

Daniela Crudu este posesoarea uneia dintre cele mai „vechi” perechi de silicoane din showbiz-ul romanesc.

Cruduta si-a pus silicoane in 2006, pe cand vedeta abia implinise 17 ani iar noul bust a propulsat-o imediat in lumea televiziunii. Asa se face ca sanii Danielei se apropie de frumoasa varsta de 8 ani, ceea ce inseamna ca sunt destul de „batrani”.

Exista multe opinii, inclusiv medicale, legate de perioada de „expirare” a silicoanelor. Prima parere „oficiala” a fost lansata in 2011 de FDA (US Food And Drug Administration) din Statele Unite, care a explicat ca, in ciuda a ceea ce se stie pana in acest moment, silicoanele nu sunt garantate pe viata. Astfel, 5 din 10 femei care au suferit o astfel de interventie chirurgicala ar trebui sa-si schimbe protezele in maxim 10 ani de la prima operatie, 8 ani fiind considerata „varsta” ideala pentru acest lucru.

Daniela Crudu nici nu vrea insa sa auda de o astfel de operatie. Cu toate ca vedeta s-a ingrasat si a slabit succesiv, bruneta este foarte multumita de aspectul bustului ei. Ea a marturisit unor apropiati ca vrea sa pastreze toata viata aceasta pereche de sani, pentru ca este foarte multumita de ei.

Cruduta a fost operata de doctorul Stan Vitalie, iar protezele sale contin 280ml de silicon (sunt de doua ori mai mici decat ai Nicoletei Luciu). In Romania nu exista o reglementare medicala legata de „durata de viata” a silicoanelor.

a2

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×