Momentul în care NILĂ COSTEA PLÎNGE şi îşi SMULGE PĂRUL! CRUDUŢA a dezvăluit cu cîţi bărbaţi s-a CULCAT! Numărul nu e deloc MIC!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
01/04/2014, 17:24
Momentul în care NILĂ COSTEA PLÎNGE şi îşi SMULGE PĂRUL! CRUDUŢA a dezvăluit cu cîţi bărbaţi s-a CULCAT! Numărul nu e deloc MIC!

In urma cu trei ani, Daniela Crudu a socat pe toata lumea cu dezvaluirile ei de budoar! Bruneta a recunoscut ca, pana la 22 de ani, s-a culcat cu 44 de barbati, dintre ei, multi celebri!

Pe vremea cand era asistenta “pacatoasa” la Antena1 si facea furori printre reprezentantii sexului tare, Cruduta era recunoscuta ca o persoana fara inhibitii! Tanara se dezbraca in direct, intra in jocurile erotice, fireste, regizate, si, culmea, scotea pe gura niste declaratii necenzurate care faceau deliciul publicului si al presei tabloide.

Asa s-a intamplat de pilda, in urma cu trei ani, la unul dintre show-urile de noapte la care ea era asistenta impreuna cu Bianca! In ziua in care a implinit 22 de ani, chiar pe 14 iunie, intrebata in gluma de roscata cu cati barbati se iubise pana atunci, Daniela a dat dovada de o sinceritate iesita din comun! Fata a spus amuzata ca a avut 44 de barbati, exact “ca mucenicii”! Totul a fost in direct, iar dupa dezvaluirea socanta din dormitorul ei, Crudu nu a mai dat inapoi, basca a mai continuat o jumatate de ora cu glumele pe acest subiect!

De doi ani insa, Daniela Crudu si-a schimbat optiunile! Frumoasa femeie nu isi mai pierde vremea cu masculi care nu merita, ci se iubeste cu fotbalistul Mihai Costea, unicul barbat care o intereseaza.

SURSA: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×