Astea sunt FOTOGRAFIILE pe care Cruduţa ar vrea să le ŞTEARGĂ DEFINITIV! Nu avea SILICOANE, dar poza LASCIV pe nisip! Nilă va intra în pămînt de RUŞINE!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
17/03/2014, 13:06
Astea sunt FOTOGRAFIILE pe care Cruduţa ar vrea să le ŞTEARGĂ DEFINITIV! Nu avea SILICOANE, dar poza LASCIV pe nisip! Nilă va intra în pămînt de RUŞINE! GALERIE FOTO

Daniela Crudu încingea imaginaţia bărbaţilor încă din adolescenţă! Cu toate că, la acea vreme, nu descoperise încă efectele chirurgiei estetice, vedeta Antenei 1 făcea furori la malul mării, unde etala costume de baie minuscule şi poza provocator.

Nu mai e un secret pentru nimeni că Daniela a cîştigat primii bani în cluburi, unde era animatoare. Ambiţioasă de fel, tînăra a evoluat şi, treptat, şi-a conturat o carieră în televiziune. Toată lumea şi-o aminteşte pe vedetă din postura de vecină la „Neatza cu Răvan şi Dani”, unde ea şi-a făcut debutul pe micul ecran. Brunetă, siliconată şi cu un trup de invidiat, aceasta este imaginea vedetei Antenei 1 şi în prezent.

Spynews.ro vă prezintă imagini de colecţie cu Cruduţa de pe vremea cînd avea doar 17 ani şi era sută la sută naturală. Ca orice licean, Daniela Crudu mergea şi ea la mare, în staţiunea Costineşti, unde făcea furori în momentul în care ajungea la plajă.

În acea perioadă, coprezentatoarea emisiunii „Super Bingo Metropolis” era blondă şi avea un posterior obraznic. Vedeta schimba ochelarii de soare şi costumele de baie şi îşi ruga prietenele să îi facă fotografii pe plajă sau în apă.

Cum mama natură nu o înzestrase cu un bust generos, blonda avea grijă să îl mascheze şi adopta poziţii provocatoare, în care îşi scotea în evidenţă posteriorul.

Cîteva luni mai tîrziu, Daniela Crudu, iubita lui Mihai Costea, a vizitat de urgenţă cabinetul unui chirurg estetician, pentru a se tuna. Nu a mai avut răbdare să împlinească 18 ani, aşa că şi-a pus silicoane pe semnătura tatălui şi astfel a scăpat de complexul sânilor mici. Ulterior, noii nuri ai vedetei au fost admiraţi în toată splendoarea în pictorialele fierbinţi pe care le-a făcut pentru o revistă destinată bărbaţilor.

1 2 3 4 5 6 7

SURSA: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×