DIVORŢ! Milionarul şi-a părăsit NEVASTA din cauza AMANTULUI FOTBALIST!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/05/2015, 12:26
DIVORŢ! Milionarul şi-a părăsit NEVASTA din cauza AMANTULUI FOTBALIST! GALERIE FOTO

Divorţul momentului în România. Un milionar şi-a părăsit nevasta. Aceasta ar fi avut drept amant un celebru fotbalist de la noi, iar relaţia cu afaceristul bogat s-a rupt din acest motiv.

Felicia Medawar, femeia acuzata de sotul ei ca l-ar fi inselat cu Dacian Varga, a decis, in urma cu putin timp, sa divorteze . Mai mult, aceasta a fost cea care a intentat cererea la judecatorie, insa pana in prezent nu s-a dat vreun un termen.

ANUNŢ ŞOC DE LA ARMATĂ PENTRU ROM NI! CINE NU SE PREZINTĂ… 

CRIMA CARE VA ÎNGROZI ROM NIA! EXECUTATĂ ÎN STIL MAFIOT! AU RĂPIT-O ŞI AU ÎMPUŞCAT-O ÎN CAP!!!

Inceputul anului 2015 a inceput cu un scandal puternic in lumea mondena. Un potent om de afaceri, Georges Medawar, si-a acuzat sotia, pe Felicia, cunoscuta de multi ani in lumea buna a Capitalei, ca l-ar fi inselat cu fotbalistul Dacian Varga.

Felicia Medawar

Pe atunci, Felicia a facut declaratii in exclusivitate pentru CANCAN.ro, marturisind ca l-a vazut doar de doua ori in viata ei pe fotbalist, iar intalnirea dintre ei a fost strict una de afaceri, asta dupa ce i-a vandut un ceas fostului jucator de la Sportul Studentesc.

BREAKING NEWS! GICĂ POPESCU, ELIBERAT

Chiar si asa, Georges Medawar nu a putut fi convins ca mama fiicei sale nu i-a fost infidela, asa ca a luat decizii drastice. A parasit caminul conjugal, a luat lucrurile de valoare din casa, iar mai apoi i-a blocat Feliciei toate conturile. De altfel, cateva luni, cei doi nu au reusit sa comunice fara sa se certe, desi intre ei mai existau sentimente.

A decis sa se rupa de trecut!

Felicia Medawar 2

La inceputul lunii aprilie, Felicia Medawar, cunoscuta in anii 90′ ca Felicia de la VOX, a decis ca nu mai are rost sa mai acorde o sansa mariajului sau. In aceste conditii, pe 11 aprilie a intentat procedura de divort la judecatorie:”Urmeaza un razboi in adevaratul sens al cuvantului. Nu stiu cum au ajuns ei aici pentru ca se iubeau foarte mult si erau foarte uniti.

VIDEO! IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA! ARESTATĂ LA DOMICILIU, EA FACE PLAJĂ PE TERASA APARTAMENTULUI! CE COSTUM DE BAIE ARE PE EA!

Mare pacat. Georges nu o sa fie de acord sa ii dea vreun un leu din avere, asa ca nu m-ar mira ca procesul sa dureze foarte mult. Cat priveste custodia fetei minore nu cred ca vor fi probleme, ea este mare si poate alege. Probabil va ramane sa locuiasca alaturi de mama si va petrece oricat timp doreste cu tatal sau. Felicia este deznadajduita, dar stie ca trebuie sa fie puternica”, a declarat o sursa din apropierea celor doi, pentru CANCAN.ro.

S-a despartit de iubita oficiala!

Varga

Interesant este ca, imediat dupa ce a izbucnit scandalul, Dacian Varga si iubita lui, Laura, s-au despartit. Cei doi s-au iubit timp de trei ani si au locuit impreuna, ba chiar ajunsesera sa vorbeasca despre casatorie. Cei doi nu s-au impacat nici pana astazi, desi fotbalistul a facut eforturi uriase pentru a-si imbuna fosta iubita.

Sursă: www.cancan.ro

DEZASTRU TOTAL! RĂMÎNE ÎN AREST! DECIZIA FACE ÎNCONJURUL ROM NIEI!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×