Monstru ieşit din apele mării printre oameni! Putea sfârteca o persoană dintr-o muşcătură!

Filon Stan  
înGalerie foto
21/11/2017, 14:00
Monstru ieşit din apele mării printre oameni! Putea sfârteca o persoană dintr-o muşcătură!GALERIE FOTO

La un pas de tragedie! Localnicii unui orăşel din Florida au trecut prin momente de panică în timp ce se aflau la plajă! Atras de nisipul fierbinte al plajei, şi-a făcut apariţia un crocodil uriaş. Reptila a făcut numeroase drumuri de pe plajă în apă şi invers, ţinându-i departe pe toţi. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Dacă iniţial oamenii nu prea şi-au dat seama despre ce animal era vorba şi erau destul de calmi, în momentul când au descoperit s-a creat o atmosferă foarte tensionată.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Crocodil pe o plajă din Florida! Animalul a fost capturat de autorităţi

Nimeni nu a mai avut curajul să intre în apă, dar nici pe plajă nu prea au mai stat, alături de animalul care poate sfârteca un om în două dintr-o singură muşcătură. 

Poliţia a ajuns la faţa locului şi i-a protejat pe oameni până au venit cei de la protecţia animalelor pentru a rezolva situaţia. Cu adevărate eforturi, au reuşit să prindă crocodilul şi l-au dus cât mai departe de oraş, potrivit protv. 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×