Criză la Palatul Buckingam? Prințul Andrew, acuzat că ar fi participat la o orgie cu miliardarul pedofil Epstein și 9 fete minore

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 16:58
Criză la Palatul Buckingam? Prințul Andrew, acuzat că ar fi participat la o orgie cu miliardarul pedofil Epstein și 9 fete minore
Prințul Andrew, alături de una dintre minorele dintr-o orgie organizată de miliardarul pedofil Epstein *foto: thetimes.co.uk

Un documentar care urmează să fie difuzat la televiziunile britanice arată că prințul Andrew ar fi fost implicat într-o orgie cu miliardarul pedofil Jeffrey Epstein și alte nouă fete, pe insula private a americanului. Afirmația aparține uneia dintre fetele care susține că a fost exploatată de Epstein, Virginia Roberts Giuffre și apare în documentele justiției americane. Ducele de York neagă însă că ar fi întreținut relații sexuale cu respective femeie.

Prințul Andrew acuzat că a participat la o orgie sexuală cu miliardarul pedofil Epstein

Virginia Roberts Giuffre își sprijină afirmațiile cu o fotografie din 2011, când ea avea doar 17 ani și în care se vede că prințul Andrew o ține cu mâna de talie. Femeia susține că a fost una dintre tinerele traficate de Epstein și obligată să întrețină relații sexuale cu miliardarii lumii. Ea spune că a fost chiar și cu prințul Andrew de trei ori. O ediție specială a emisiunii Dispatches, care va difuzată de postul britanic Channel 4 cu titlul de ”Prințul și pedofilul” va urmări afirmațiile tinerei care spune că a făcut sex cu prințul Andrew și Epstein pe insula din Caraibe a miliardarului, Little St. James.

„A treia oară când am făcut sex cu Andy (prințul Andrew- n.red.) a fost într-o orgie pe insula privată a lui Epstein. Aveam cam 18 ani pe atunci. Epstein, Andy (prințul Andrew- n.red.), alte aproximativ opt fete tinere și eu am făcut sex împreună. Celelalte fete păreau toate a avea sub 18 ani și nu prea vorbeau angleză. Epstein râdea că acestea nu puteau comunica prea mult, spunând că sunt fetele pe care e cel mai ușor să le ai”, a scris Virginia Roberts Giuffre în declarația dată curții din Florida, în 2015.

Prințul Andrew a fost acuzat că a participat la orgiile cu minore ale miliardarului Epstein
Prințul Andrew a fost acuzat că a participat la orgiile cu minore ale miliardarului Epstein *foto: bbc.co.uk

Palatul Buckingam a negat că prințul Andrew ar fi participat în orgii

Palatul Buckingam a negat că Ducele de York ar fi avut vreodată relații sexuale cu ea. Cu toate acestea, emisiunea de la Channel 4 a obținut rapoarte medicale care par să sprijine afirmațiile tinerei, că ar fi fost abuzată de Epstein sau alte persoane, în diverse ocazii. Documente eliberate de Spitalul Presbiterian din New York arată că femeia a fost internată pe 9 iulie 2011 după trei săptămâni de sângerări vaginale. Într-o declarație separată dată către anchetatori, Virginia Roberts Giuffre a scris: „Fără a intra în detalii despre activitățile sexuale pe care eram forțată să le îndur, au fost dăți în care am fost abuzată atât de tare încât mă gândeam că nu știam cum o să supraviețuiesc”, arată thetimes.co.uk.

Acuzațiile tinerei Virginia Roberts Giuffre cu privire la prințul Andrew au fost făcute publice din documentele instanței americane în 2015. Palatul Buckingham a reacționat spunând că ”orice sugestie a unui comportament neadecvat (al prințului Andrew- n.red.) cu minori este categoric neadevărat”.

Reamintim că miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis în închisoare, în timp ce aștepta să fie judecat pentru mai multe infracțiuni sexuale. Epstein avea relații la cel mai înalt nivel, fiind asociat atât cu actualul președinte Donald Trump, cât și cu fostul lider SUA Bill Clinton.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×