Cristina Şişcanu şi Mădalin Ionescu urmează să devină părinţi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/10/2015, 17:52
Cristina Şişcanu şi Mădalin Ionescu urmează să devină părinţi GALERIE FOTO

Cristina Siscanu (30 de ani) a marturisit pentru Cancan.ro ca se pregateste intens pentru perioada cand va aduce pe lume primul ei copil. Madalin Ionescu (45 de ani) este in culmea fericirii.

 

Vedeta TV a fost prezenta la evenimentul Ok Magazine, unde divele s-au intrecut in tinute. Cristina Siscanu s-a numarat printre persoanele publice care au atras atentia la petrecerea din Capitala.

Imbracata intr-o rochie lunga neagra, dar cu un decolteu adanc, Cristina Siscanu a atras toate privirile. Vedeta TV este casatorita cu Madalin Ionescu de patru ani, iar de cateva luni lucreaza la un bebelus.

Fosta prezentatoare TV a marturisit pentru Cancan.ro ca asteapta cu nerabdare momentul in care va deveni mamica. „Deja ne-am facut planuri, ne-am decis. Speram sa fim parinti in cateva luni. Poate, cine stie, de sarbatori dam vestea cea mare. Cert este ca ne dorim si acum suntem pregatiti pentru acest pas.”, a declarat Cristina Siscanu, pentru Cancan.ro.

Madalin Ionescu are doi copii

Prezentatorul TV a fost casatorit cu Mihaela, de care a divortat in luna martie 2011, dupa 14 ani de casnicie. Cei doi sunt parintii Stefaniei (17 ani) si ai lui Filip (11 ani). Ambii locuiesc cu vedeta kanal D si cu sotia acestuia, Cristina Siscanu, dupa ce moderatorul TV a avut castig de cauza in instanta.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×