Cristina Șișcanu, nevasta lui Mădălin Ionescu, sexy la plajă – FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/07/2019, 14:44
Cristina Șișcanu, nevasta lui Mădălin Ionescu, sexy la plajă – FOTO GALERIE FOTO
Cristina Șișcanu are un trup de invidiat. Sursa foto: libertatea.ro

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, și-a etalat formele pe litoralul românesc. Vedeta a purtat un costum de baie crem, care scoate în evidență trupul ei de invidiat. Fosta prezentatoare de la Kanal D a primit numeroase comentarii de la internauți după ce a urcat două fotografii cu ea de la mare.

Cristina Șișcanu, sexy la mare

Cristina și-a recuperat repede formele după ce a născut-o pe Petra, fetița pe care o are cu Mădălin Ionescu și, din câte se poate vedea, ține foarte mult la silueta ei. Vedeta a primit aprecieri din partea urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare. „Sirenă”, „Sexy”, „Ești superbă”, „Super sexy, frumoasă”, „Ce corp frumos ai!”, „Ești foarte frumoasă”, sunt câteva din complimentele ce i-au fost făcute în mediul virtual.

Recent, Șișcanu a fost ținta criticilor pentru felul în care s-a îmbrăcat la nunta Adelinei Pestrițu. Vedeta a purtat o rochie albă la cununia religioasă a brunetei, inducând în eroare invitații, căci se știe că mireasa se îmbracă în general în alb, iar celelalte invitate în alte culori. Șișcanu a primit critici și pentru ținuta purtată la petrecere, una mult prea încărcată și sofisticată pentru gusturile multora.

Aceasta e ținuta pentru care vedeta și-a atras numeroase critici. Sursa foto: Instagram Cristina Șișcanu

Nevasta lui Mădălin Ionescu, o mamă devotată

Cristina Șișcanu este nu doar o femeie sexy, ci și o mamă devotată. Aceasta are grijă de băiatul cu probleme medicale al lui Mădălin Ionescu, Filip, despre care mama lui biologică nu vrea să audă.

„Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, a declarat Cristina recent pentru wowbiz.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×