Cristina Șișcanu ar putea prezenta noul sezon „Mireasă pentru fiul meu”, care va începe în 2020. Vedeta a fost la casting

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/12/2019, 11:46
Cristina Șișcanu ar putea prezenta noul sezon „Mireasă pentru fiul meu”, care va începe în 2020. Vedeta a fost la casting
Cristina Șișcanu ar putea prezenta un reality show matrimonial. Sursa foto: Instagram

Cristina Șișcanu se visează prezentatoarea noului sezon Mireasă pentru fiul meu, care va începe în anul 2020, la Antena 1. Soția lui Mădălin Ionescu s-a prezentat la casting, însă, conform anumitor surse, nu ar fi tocmai favorita pentru a prelua acest post.

Cristina Șișcanu s-a dus la casting pentru a prezenta Mireasă pentru fiul meu

Se pare că Antena 1 ar avea deja câteva preferate, iar printre ele se numără nume grele din televiziunea românească.

Pe lista scurtă s-ar afla Gabriela Cristea, cea care a prezentat prima oară acest format, în 2007, sub denumirea „Noră pentru mama”, Paula Chirilă, Diana Munteanu și Adelina Pestrițu.

Nevasta lui Mădălin Ionescu a trecut prin depresie

Întrucât Gabriela Cristea prezintă deja un reality-show la Antena Stars, e interesant de văzut dacă producătorii de la Intact Media o vor muta la Antena 1 și o vor înlocui la postul cu și despre staruri.

Cât despre Cristina Șișcanu, aceasta a mai prezentat emisiuni, chiar una de noapte, Wowbiz, la Kanal D, alături de soțul ei.

Șișcanu are o experiență de viață care ar putea fi principalul plus pentru rolul de prezentatoare a unui reality-show matrimonial. Vedeta nu se sfiește să vorbească despre cele mai intime probleme, iar într-un interviu a abordat inclusiv tema depresiei, prin care a trecut.

„Mulți dintre noi trăim cu diverse frici… Și eu am avut! Frica îmi sugruma libertatea și creștea de la o zi la alta până a culminat cu depresia. Ajungând pe fundul prăpastiei, a trebuit să aleg: fie să mor, fie să lupt ca să mă pot înălța”, a declarat Șișcanu pentru viva.ro.

„Am ales lupta pentru că aveam un aliat puternic: Iubirea. Și am luptat vreo doi ani până am invins! Și victoria a fost atât de mare încât atunci când eram din nou pe vârful muntelui, m-am uitat spre prăpastie și Frica mi-a părut o prostie”, a completat vedeta.

„Mi-era așa ciudă că mi-am pierdut doi ani din viață luptând cu Frica! Când am ajuns pe vârful muntelui, Iubirea era la apogeu ( o aveam pe Petra în burtică). Întrebarea este: ce m-aș fi făcut fără Iubire?”, a conchis Șișcanu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×