Cristina Șișcanu ar putea prezenta noul sezon „Mireasă pentru fiul meu”, care va începe în 2020. Vedeta a fost la casting

Dan Suta  
înStiri mondene
13/12/2019, 11:46
Cristina Șișcanu ar putea prezenta noul sezon „Mireasă pentru fiul meu”, care va începe în 2020. Vedeta a fost la casting
Cristina Șișcanu ar putea prezenta un reality show matrimonial. Sursa foto: Instagram

Cristina Șișcanu se visează prezentatoarea noului sezon Mireasă pentru fiul meu, care va începe în anul 2020, la Antena 1. Soția lui Mădălin Ionescu s-a prezentat la casting, însă, conform anumitor surse, nu ar fi tocmai favorita pentru a prelua acest post.

Cristina Șișcanu s-a dus la casting pentru a prezenta Mireasă pentru fiul meu

Se pare că Antena 1 ar avea deja câteva preferate, iar printre ele se numără nume grele din televiziunea românească.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pe lista scurtă s-ar afla Gabriela Cristea, cea care a prezentat prima oară acest format, în 2007, sub denumirea „Noră pentru mama”, Paula Chirilă, Diana Munteanu și Adelina Pestrițu.

Nevasta lui Mădălin Ionescu a trecut prin depresie

Întrucât Gabriela Cristea prezintă deja un reality-show la Antena Stars, e interesant de văzut dacă producătorii de la Intact Media o vor muta la Antena 1 și o vor înlocui la postul cu și despre staruri.

Cât despre Cristina Șișcanu, aceasta a mai prezentat emisiuni, chiar una de noapte, Wowbiz, la Kanal D, alături de soțul ei.

Șișcanu are o experiență de viață care ar putea fi principalul plus pentru rolul de prezentatoare a unui reality-show matrimonial. Vedeta nu se sfiește să vorbească despre cele mai intime probleme, iar într-un interviu a abordat inclusiv tema depresiei, prin care a trecut.

„Mulți dintre noi trăim cu diverse frici… Și eu am avut! Frica îmi sugruma libertatea și creștea de la o zi la alta până a culminat cu depresia. Ajungând pe fundul prăpastiei, a trebuit să aleg: fie să mor, fie să lupt ca să mă pot înălța”, a declarat Șișcanu pentru viva.ro.

„Am ales lupta pentru că aveam un aliat puternic: Iubirea. Și am luptat vreo doi ani până am invins! Și victoria a fost atât de mare încât atunci când eram din nou pe vârful muntelui, m-am uitat spre prăpastie și Frica mi-a părut o prostie”, a completat vedeta.

„Mi-era așa ciudă că mi-am pierdut doi ani din viață luptând cu Frica! Când am ajuns pe vârful muntelui, Iubirea era la apogeu ( o aveam pe Petra în burtică). Întrebarea este: ce m-aș fi făcut fără Iubire?”, a conchis Șișcanu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×