Cristina Șișcanu, adevărul despre Survivor România: ”S-a tăiat la montaj”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/01/2020, 09:31
Cristina Șișcanu, adevărul despre Survivor România: ”S-a tăiat la montaj”
Motivul pentru care Cristina Șișcanu a fost eliminată de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com

Cristina Șișcanu a fost eliminată din show-ul „Survivor România”, dar a fost aspru criticată de fani pentru ultima sa prestație. Soția jurnalistului Mădălin Ionescu a dezvăluit partea sa de adevăr și a mărturisit care este motivul pentru care „nu a tras tare” să rămână în competiție.

Cristina Șișcanu, nemulțumită de experiența „Survivor România”

Cristina Șișcanu a publicat un clip video pe contul de Instagram în care a vorbit sincer și deschis despre experiența sa din „Survivor România”. Vedeta a încercat să lămurească situația din competiția de la Kanal D după ce a primit numeroase critici din partea fanilor legat de disputele cu colegii.

Soția lui Mădălin Ionescu a povestit ce s-a întâmplat în timpul duelului cu Lola scoțând în evidență faptul că nu a fost un joc fair play. În plus, vedeta a adăugat că duelul dintre cele două a fost unul lung, dar numeroase pasaje au fost tăiate la montaj. Acesta a fost și motivul pentru care Cristina Șișcanu s-a simțit nedreptățită.

„Voi vedeți că adversara mă apucă de mâini, mă imobilizează și tot pe mine mă certați că nu am continuat jocul. Ea e lipsită de fair play. E normal că nu vreau să continui jocul. Durata jocului dintre mine și ea a fost imensă și nu s-a dat pe post totul”, a spus Cristina Șișcanu pe rețeaua de socializare.

Fosta concurentă de la „Survivor România”: ”Nu am greșit cu nimic”

„În acel moment când Lola mi-a imobilizat mâinile a mai dat dovadă de fair play? Fata și-a ridicat masca așa ușor și venea spre mine să-mi ia steagul. Organizatorii au sesizat că ea mă vede, că noi eram legate la ochi.

După ce ne punea masca noi nu mai aveam voie să o atingem, dar ea tot o atingea cu degetul și o împingea. Echipa mea a văzut asta, dar nu s-a dat la tv. Au oprit jocul, i s-a spus să nu mai facă așa, iar ea tot îndrăznește să nu facă un moment de fair play și mă imobilizează de mâini.

Nu e firesc să nu mai vreau să continui jocul? Nu am greșit cu nimic. M-ați acuzat de ce nu am dat mâna cu Lola. Eu dau mâna cu oamenii fair play”, a mai adăugat soția lui Mădălin Ionescu în video-ul postat pe Instagram.

De ce Cristina Șișcanu nu le-a urat succes Războinicilor?

Cristina Șișcanu a fost criticată și pentru faptul că nu le-a urat mult noroc Războinicilor, însă vedeta a făcut acest lucru, dar s-a tăiat din nou la montaj. Totodată, fosta concurentă a mai precizat că s-a mișcat greu pe traseu pentru că nu și-a dorit să se accidenteze.

„În seara în care am fost eliminată, mi s-a reproșat de ce nu m-am întors să vorbesc cu Războinicii, ba da, am făcut-o, le-am zis succes, dar a fost tăiat la montaj. Chiar o concurentă a zis că le-am zis baftă războinicilor”, a mai spus Cristina.

„Nu puteam permite să mă accidentez. Am avut o entorsă și nu voiam să mă mai accidentez. E foarte periculos. M-am protejat. Nu am tras mai mult din această cauză. ”, a încheiat fosta concurentă de la „Survivor România”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×