Cristina Ich își va boteza fiul în străinătate. A anunțat că nu va posta nimic de la eveniment

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/01/2020, 17:43
Cristina Ich își va boteza fiul în străinătate. A anunțat că nu va posta nimic de la eveniment
Cristina Ich își va boteza copilul în străinătate. Sursa foto: Instagram

Cristina Ich a vorbit despre botezul băiețelului pe care l-a făcut cu Alex Pițurcă și a surprins pe toată lumea cu declarațiile sale. Evenimentul nu se va ține în țară, iar presa nu va avea acces.

Cristina Ich a vorbit despre botezul lui Noah Alexandru: Nu va fi în România!

Mai mult, nici pe pagina de Instagram a vedetei nu vor fi postări de la botez, după cum a declarat chiar basarabeanca.

Băiețelul căruia i-a pus numele Noah Alexandru va fi botezat, așadar, în străinătate, după cum a mărturisit chiar Cristina pe contul ei de Instagram.

Zilele trecute era să fie bătută pe aeroport

De altfel, influencerița nu a pus până acum imagini cu chipul bebelușului pentru a-l proteja. A refuzat și numeroase oferte pe care le-a primit din partea unor branduri, precum cremele pentru nou-născuți, așa cum fac alte mămici celebre de la noi.

„Să nu vă mai faceți griji, că nu o să mai fac expuneri. Vă las cu alții care, vorba unei fete, mai au puțin și arată cum schimbă scutecul la bebeluș… O să urmeze botezul și nici de acolo nu voi posta! Bine că nu este în România”, a scris Ich pe pagina ei de Instagram.

Recent, Cristina a trecut printr-o situație deloc plăcută pe aeroport, la întoarcerea din Cancun, acolo unde a fost în vacanță cu Alex.

Era să fie bătută de un bărbat rus, după ce a răspuns unui comentariu pe care iubita acestuia l-a făcut la adresa ei. În cele din urmă, Cristina s-a supărat atât de tare încât nu a mai plecat în Austria cu Alex, Pițurcă Junior alegând să își continue vacanța fără brunetă.

„Sincer, să ajungi să te bați cu femei prin aeroport, chiar nu e ok. Bine, dar nu putea să se întâmple asta decât la români. Așa mai plâng eu, să mă descarc, dar îmi revin repede. Eu sunt foarte puternică, poate să mi se întâmple orice, am trecut prin prea multe chestii ca să mă dărâme ceva de genul ăsta”, a spus Cristina legat de conflictul de zilele trecute de pe aeroport.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×