Reacţia lui Cristian Ţânţăreanu, după ce s-a spus că e pe moarte

Raluca Ogaru   
în Reality show
10/03/2018, 12:39
Reacţia lui Cristian Ţânţăreanu, după ce s-a spus că e pe moarte

Cristian Ţânţăreanu a recunoscut că este înternat şi că i-a recidivat cancerul la colon, însă este la fel de entuziast cum îl ştim. Omul de afaceri susţine că este împăcat cu ceea ce se întâmplă şi nu pare foarte afectat de faptul că este într-o situaţie atât de gravă.

”Pe mine nu mă deranjează, dar pe alţii ar putea să îi deranjeze. Nu e nimic adevărat, că am chemat preotul. Vreau să-ţi mulţumesc foarte mult, Măruţă, am renăscut. Mi-ai trimis fata asta drăguţă. După ce am văzut-o a apărut din nou Amsterdamul.”, a spus astăzi Cristian Ţânţăreanu, în direct la un post TV.

Acum câteva zile, potrivit România TV, Cristian Ţânţăreanu ar fi spus că este în spital şi că şi-a pus toate afacerile în ordine.

”Sunt în spital! Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea. A recidivat cancerul. Eu sunt împăcat. Se întâmplă şi la case ma mari. Nevastă-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agonisalea mea şi se va ocupa de ce avem. A fost şi un preot. Nevastă-mea a rămas aici, într-o rezervă, în caz că se întâmplă ceva. Am luat morfină şi am un tonus mai bun”, ar fi declarat Cristian Ţânţăreanu, citat de România TV.

De asemenea, Cristian Ţânţăreanu a mai precizat că  a avut grijă să se ocupe de toate afacerile şi că şi-a aranjat şi locul de veci de la Cimitirul Bellu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×