O vedetă de televiziune din România, bătută măr de mai mulţi hoţi! Ce a filmat jurnalistul şi echipa sa! VIDEO!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Hotnews
31/10/2017, 00:02
O vedetă de televiziune din România, bătută măr de mai mulţi hoţi! Ce a filmat jurnalistul şi echipa sa! VIDEO!

O echipă de filmare condusă de Cristian Sabbagh a fost atacată cu bâte, furci şi topoare după ce a filmat cum hoţii furau combustibil din garniturile de tren care erau în mers.

Aflat în judeţul Bihor, mai exact în localitatea Tileagd, jurnalistul Cristian Sabbagh a trăit clipe de groază. Jurnalistul a venit cu echipa sa pentru a realiza un material despre furturile de reziduuri petroliere din gara Tileagd. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Jurnaliştii atacaţi cu bâte şi topoare au criticat intervenţia autorităţilor 

Joi după amiază, reporterul şi cameramanii au fost atacaţi de către mai mulţi indivizi.  Trei persoane, inclusiv Sabbagh, au fost rănite.  Acestea au suferit mai multe contuzii, cel mai grav fiind rănit unul dintre cameramani. „Jungla Tileagd, Bihor – am fost atacaţi de hoţii de combustibil. Poliţia, firesc, nu a făcut nimic”, a scris, în primă fază, jurnalistul.

„Momentul în care o garnitură cu petrol este atacată de un clan din Tileagd – Bihor. Au vrut să ne omoare pentru ca aceste imagini să nu apară niciodată: hoţii sustrag peste 1500 de litri de benzina si motorina în mai putin de 20 de minute. Câţi bani credeţi că se fac pe oră? Cum se împarte prada ? De ce acest furt este tolerat ?”, a scris Sabbagh pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×