Cristian Boureanu ar putea ajunge la închisoare, din cauza scandalului cu polițiștii rutieri

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
29/11/2018, 19:08
Cristian Boureanu ar putea ajunge la închisoare, din cauza scandalului cu polițiștii rutieri
Cristian Boureanu, din nou după gratii!

Fostul deputat Cristian Boureanu se pare că va avea din nou de suferit de pe urma scandalului pe care l-a avut cu oamenii legii. După uriașul scandal, un dosar pentru fapte de purtare abuzivă a fost deschis pe numele lui. În urma bătăii din stradă, fostul deputat a avut probleme grave la dantură, dar și lovituri puternice la ochi și la cap.  „La data de 09.06.2017, în jurul orelor 01:30, inculpatul Boureannu Cristian Alexandru, aflându-se în calitate de pasager într-un auototurism,, pe locul din dreapta faţă, vehiculul fiind oprit în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Bd. Aviatorilor, în zona restaurantului Pescăruş, s-a manifestat violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB –

Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale”, potrivit referatului cu propun ere de arestare preventivă.

Cristian Boureanu riscă să fie închis din cauza scandalului cu polițiștii?

Fostul deputat Cristian Boureanu se pare că va avea din nou de suferit de pe urma scandalului pe care l-a avut cu oamenii legii. După uriașul scandal, un dosar pentru fapte de purtare abuzivă a fost deschis pe numele lui. Boureanu, în incidentul cu polițiștii

Boureanu, în incidentul cu polițiștii

Scandalul cu Poliția Rutieră pare că îi poate aduce acum închisoarea. Curtea de Apel București a decis soarta lui Cristian Boureanu, după ce Judecătoria din sectorul 1 l-a găsit vinovat în iunie. Se pare că riscul de a ajuge după gratii este mic, dar, cu toate acestea, procurorii au cerut închisoarea cu executare.

Imagini de la scandalul lui Cristian Boureanu cu polițiștii
Imagini de la scandalul lui Cristian Boureanu cu polițiștii

Datorită revenirii la incident, fostul deputat democrat-liberar a explicat din nou, detaliat, cum a decurs totul. Din cauza acestei certe cu oamenii legii, Cristian Boureanu a primit un pumn în față în urma căruia a pierdut 8 dinți. Polițiștii cer închisoarea cu execuutare pentru deputat.

Cum s-a petrecut incidentul?

Un comunicat al Poliției Rutiere de atunci relatează exact incidentul din luna iunie a acestui an. „În jurul orelor 1.30, un echipaj de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere aflat în serviciu a oprit pentru control, pe Bulevardul Aviatorilor, un autoturism în care se aflau 3 persoane. Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele, moment în care pasagerul din dreapta a devenit recalcitrant, proferând injurii și amenințări politiștilor.

La solicitarea politiștilor de a se calma, acesta l-a lovit pe un polițist cu piciorul în zona inghinală si i-a fost prinsă mana în portiera autoturismului. Bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. În cauza se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj’, potrivit  sursei citate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×