Cristi Boureanu, primul Paşte împreuna cu noua sa iubita!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/04/2015, 10:20
Cristi Boureanu, primul Paşte împreuna cu noua sa iubita! GALERIE FOTO

Cristi Boureanu este din nou indragostit, dupa aproape un an de la divortul de Valentina Pelinel. Laura are 18 ani si este model, ea fiind una dintre concurentele de la „Supermodels by Catalin Botezatu”. De cand sunt impreuna, cei doi isi petrec mult timp impreuna, fiind vazuti la restaurant, la film, dar si la cumparaturi la mall. Acum, cei doi vor petrece primul Paste impreuna, alaturi de ei se va afla insa si Ioana, fiica de 14 ani a politicianului.

“Vom merge impreuna la biserica de Inviere, eu, Cristi si Ioana, dupa care ne vom intoarce acasa. In prima zi de Paste vom lua masa acasa la Monica Tatoiu, iar a doua zi vom merge la ai mei, in Constanta”, ne-a declarat Laura.

Boureanu 2

Tanara ne-a marturisit ca i-a pregatit si un cadou iubitului sau, dar vrea sa fie o surpriza asa ca nu a vrut sa ne dezvaluie ce i-a cumparat. “Nu stiu daca eu voi primi ceva, dar nici nu conteaza, pentru ca in fiecare zi, Cristi imi face cadouri. Ultima data mi-a daruit un superb buchet de trandafiri”, ne-a povestit Laura.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×