Cristi Borcea, vizitat de fosta soţie în arest. „Mihaela Borcea, cu lacrimi în ochi: Nu e deloc bine…”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/01/2016, 21:06
Cristi Borcea, vizitat de fosta soţie în arest. „Mihaela Borcea, cu lacrimi în ochi: Nu e deloc bine…”

Cristi Borcea a fost vizitat luni în Arestul Poliţiei Capitalei de fosta sa soţie, Mihaela, şi de cei trei copii. Pentru că pe 17 ianuarie fostul acţionar dinamovist împlineşte 45 de ani, dar familia îl va putea vizita din nou abia pe 18 ianuarie, aceştia i-au adus lui Borcea mai multe platouri cu produse de cofetărie.

Înainte de a intra în sediul Arestului Central Mihaela Borcea a vorbit şi despre scandalul în centrul căruia se află fostul său soţ în ultimele zile, după aflarea veştii că Valentina Pelinel ar fi însărcinată cu copilul lui.

Mihaela Borcea a ţinut să sublinieze că scandalul Valentina Pelinel-Alina Vidican îi afectează pe copii.

„Am fost căsătorită 23 de ani cu omul Cristi Borcea, am trei copii cu el, iar aceste trei bijuterii suferă enorm pentru ce se întâmplă, pentru ce văd la televizor şi ce văd peste tot. Nu este normal. Eu îl respect pe Cristi foarte mult, am fost alături de el şi voi fi alături de el în orice condiţii, mai ales că are starea de sănătate pe care o are. Nu e deloc bine, a plecat de la spital pe semnătură. Orice s-ar spune, nu e cel mai rău om de pe planeta asta”, a declarat Mihaela Borcea.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×