Cristi Borcea a decis sa rupă casnicia cu Alina! Toate detaliile divorţului

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/01/2016, 15:24
Cristi Borcea a decis sa rupă casnicia cu Alina! Toate detaliile divorţului GALERIE FOTO

Cristi Borcea a anuntat ca vrea sa divorteze de sotia sa,Alina Vidican, promitandu-i o suma imensa de bani si o casa, daca aceasta accepta divortul. In urma vestii ca Valentina Pelinel este insarcinata si presupusul tata al copilului ar fi fostul patron de la Dinamo, Cristian Borcea, a izbucnit scandalul in showbiz-ul autohton.

Dupa numeroase amenintari din partea Alinei, actuala sotie a lui Borcea, la adresa presupusei amante, Valentina Pelinel, Cristi Borcea a luat atitudine si a anuntat ca vrea sa divorteze de Alina.

Acesta nu o va lasa de izbeliste pe actuala sotie si nici pe copiii acestora, i-a promis ca ii va depune in cont 600.000 euro si mai multe proprietati si va avea grija intreaga viata de acestia.

Cristi Borcea a divortat de Mihaela si s-a insurat cu Alina

Cristian Borcea a fost casatorit cu Mihaela, prima sotie, cu care are trei copii, pentru a se insura cu Alina, o fata din Timisoara pe care a tinut-o ascunsa timp de opt ani de zile. In auguts 2011, Cristi a decis sa o ia de sotie pe Alina, cu care a facut doi copii.

Cristian Borcea, presupusul tata al copilului Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata in patru luni, ca va fi fericita mamica a unui baietel, insa nu a anuntat cine este tatal sau, lasand sa interpreteze faptul ca fostul patron de la Dinamo ar fi tatal baietelului pe care il asteapta.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×