A ajuns la fundul sacului? Decizie fără precedent luată de Borcea!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/02/2015, 11:24
A ajuns la fundul sacului? Decizie fără precedent luată de Borcea! GALERIE FOTO

Cristi Borcea face acum bani in inchisoare cu iahtul lui de un milion de euro! Botezata „Red dogs”, ambarcatiunea de lux poate fi inchiriata cu ziua pe coasta italiana pentru 1500 de euro!

Aflat in inchisoare, Cristi Borcea face bani din inchirierea iahtului pe care l-a botezat “Red Dogs”, in onoarea echipei Dinamo, al carei actionar a fost ani de zile.
B 1

Cristi Borcea, condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare cu executare in „dosarul transferurilor”, si-a cumparat pe vremea in care era actionar principal la Dinamo un iaht pe care l-a numit “Red dogs” (Cainii rosii).

B 2
Ambarcatiunea lunga de 16 metri este un model Pershing 50, pe care a dat aproximativ un milion de euro si pe care a inregistrat-o in Italia, datorita taxelor mai mici. Borcea si-a folosit iahtul pentru croaziere alaturi de familie in Marea Mediterana, cei mai incantati fiind copiii sai.

B 3

Presa a relatat ca, la un moment dat, Borcea ar fi invitat-o pe iaht pe Valentina Pelinel, presupusa sa amanta. De cand a intrat la inchisoare, Borcea a luat decizia sa scoata bani de pe urma iahtului si l-a inchiriat unei agentii de turism din Italia, de pe Coasta Amalfi, una dintre cele mai frumoase zone ale Italiei. Iahtul lui Borcea face zilnic excursii de-a lungul Coastei Amalfi si pana pe Insula Capri, dar poate fi si inchiriat cu totul pentru 1.500 de euro pe zi!

GALERIE FOTO 

 

Sursă: www.wobiz.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×