„Îi ziceam lui Cristea să o facem în trei! El zicea că gata, se însoară!”

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
16/01/2014, 08:16
„Îi ziceam lui Cristea să o facem în trei! El zicea că gata, se însoară!”

Mariana Rosca a citit in aceasta seara, la WOWbiz, schimbul de mesaje dintre ea si Adrian Cristea.

„Nu retinea niciodata la ce etaj stau si ce numar am la interfon. Poate ma confunda, la cate iubite avea…Pe langa Silvia Pop sau pe langa mine, credeti ca nu mai era cu nimeni? Eu stiu ca mai era cu cineva, dar ea are iubit si nu vreau sa dezvalui, ca o omoara ala. Este vorba despre Silvia Pop, noi am fost prietene. Stiu ca era cu ea si cand era cu mine, dar noi ne-am certat si i-am spus ca nu mai vreau sa fiu cu el. Ne-am certat, dar nu de la barbati. Totusi, si ei sunt in aceasta ecuatie”, a spus ea.

Blonda care s-a iubit si cu Irinel Columbeanu a dezvaluit ca, la un moment dat, cand a aflat ca ea este cu o prietena, Printul i-a propus sa o ia si pe ea in pat, cu ei.

„Mi-a zis: ‘Pe colega poti sa o iei pentru noi? Eu m-am suparat. Nu cred ca a glumit, niciun barbat nu glumeste cand vine vorba de asta”, a spus Mariana Rosca la WOWbiz.

Apoi, peste aproape o luna, cand blonda a aflat ca Adi Cristea a fost la Paris cu Bianca Dragusanu, ea a fost cea care i-a dat de inteles ca era dispusa la o partida de amor in trei. „Ii ziceam ca o faceam in trei. El a zis ca gata, se insoara! Cu una care face cat o suta, dar care ii scoate peri albi. E clar ca la Bianca se gandea, nu la vreo ridiche din gradina”, a povestit invitata din platoul Kanal D.

Sursa: wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×