Cristea, UMILIT: „Are un caracter infect!”

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
21/02/2014, 08:53
Cristea, UMILIT: „Are un caracter infect!”

La WOWbiz a fost invitata Bianca Dragusanu pentru a spune tot. Din public a fost sustinuta de catre tatal ei, care la un moment dat a simtit nevoia sa intervina in acest conflict si sa vorbeasca despre cele doua relatii ale fiicei sale.

„Si Victor si Bianca au gresit undeva. Ei s-au iubit, ei se despart. Eu va spun ca Victor era barbatul pe care mi l-am dorit pentru Bianca. Pe Adi nu l-am placut niciodata. Eu stiu caracterul fotbalistilor, el are un caracter infect. Fotbalistii sunt unii foarte inteligenti, iar alti foarte dobitoci. Eu n-am fost niciodata de acord cu relatia ei cu Adi. I-am spus de la inceput asta”, a spus tatal Biancai la WOWbiz.

Din spusele tatalui Biancai, se pare ca nici mama roscatei nu il avea deloc la inima pe fotbalist.„Da, e adevarat, nici mama nu il placea pe Adi”, a recunoscut Bianca.

Dezvaluirile au continuat, iar domnul Dragusanu a povestit cum fiica lui era extrem de respectuoasa cu parintii lui Adi Cristea si mereu le lua cadouri scumpe atunci cand mergea la ei in vizita, lucru care nu prea se intampla cu Adi atunci cand ii vizita.

Tatal Biancai doreste sa se intalneasca cu Victor si sa incerce sa il intoarca din drum. „Vreau sa ma intalnescu cu el si o sa o facem. O sa avem o discutie si sper sa il pot face sa se razgandeasca. Nu stiu, vedem maine”, a spus Jimmy Dragusanu.

Sursa: wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×