Prinţul Cristea, ameninţat: “L-a mîncat şi o să-l scarpin, cînd o să termin cu el o să fie mieluşel”

Răzvan Scarlat   
în Reality show
30/01/2014, 08:45
Prinţul Cristea, ameninţat: “L-a mîncat şi o să-l scarpin, cînd o să termin cu el o să fie mieluşel” GALERIE FOTO

UPDATE, 30 ianuarie, 08:47 / Leo de la Strehaia confirmă spusele lui Cristi Marin şi se jură că-l va distruge pe Adrian Cristea după ce fotbalistul a încercat să-i “combine” iubita, dar şi…căţelul.

“A început să-i dea mesaje Renatei, am zis hai , unu şi se potoleşte. Nu mi-am făcut griji că Renata ar putea face ceva cu Cristea, ăla este o zdreanţă, nu are el faţă de iubita mea. Dar nu s-a potolit. Îi scria Renatei în mesaje că vrea să vadă căţelul, că vine la mine acasă ca să se joace cu ea şi cu animalul. Atunci am luat foc. Totul pînă la căţel, animalul ăla este viaţa mea. Cristea ăsta se crede mare şi tare, dar nu ştie cu cine s-a pus. L-a mîncat şi o să-l scarpin, o să vadă el cine este Leo. Cînd o să termin cu el o să fie mieluşel. Băiatul ăsta crede că poate face orice, se vede mare macho, dar nu este”, a spus Leo de la Strehaia, conform cancan.ro.

——————————————————————————————————————————————————————–

Leo de la Strehaia este hotărît să-i dea o lecţie lui Adrian Cristea, nemulţumit de faptul că mijlocaşul pofteşte la prietenele altora. “Prinţul ţiganilor” este foc şi pară pe fotbalist, după ce acesta a încercat să-i “combine” iubita, trimiţîndu-i mai multe mesaje siropoase.

“Leo este foarte supărat pe Cristea, a zis că aşa ceva nu se face. Este un bărbat mîndru, iar atunci cînd cineva se dă la femeia lui face urît. Nu este bine să-l superi cu aşa ceva. A zis că-i rupe capul lui Cristea ca să-l înveţe minte să nu se ma dea la iubitele altor bărbaţi. În locul lui aş sta cuminte, că altfel s-ar putea să iasă urît. Îl cunosc bine pe Leo şi ştiu de ce este capabil. Îl înţeleg că îi place de Renata, este o femeie foarte frumoasă, însă nu este de nasul lui. Mai degrabă are şanse cu Bianca decît cu iubita lui Leo”, a spus, pentru cancan.ro, Cristi Marin.

12-vdt-GABI7499_ecaa695cd9

adrian-cristea

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×