Cristea îşi NEGLIJEAZĂ fiica! Ce pensie alimentară INFIMĂ plăteşte

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
09/02/2014, 08:51
Cristea îşi NEGLIJEAZĂ fiica! Ce pensie alimentară INFIMĂ plăteşte

Desi arunca mii de euro pe articole vestimentare, ori pe vacante luxoase, Adrian Cristea nu este atat de darnic atunci cand vine vorba de fiica sa. Pentru Rania, in varsta de cinci ani si jumatate, fotbalistul scoate din buzunar 100 de euro pe luna.

A fost considerat mereu un fotbalist cu o viata mult prea tumultuoasa, lucru care i-a afectat vizibil cariera. Asa se face ca, desi era cotat ca fiind unul dintre cei mai buni fotbalisti romani, cu sanse mari sa ajunga la echipe de top din Europa, Adrian Cristea a intrat intr-un con de umbra din punct de vedere profesional.

Pe plan personal insa, viata acestuia este stiuta de milioane de romani. Nu mai este nici un secret ca „Printul” a avut o relatie de trei ani cu Bianca Dragusanu, presarata cu multe certuri si impacari.

Iubirea lor a fost insa mai presus de orice si, chiar daca roscata este casatorita, acest aspect nu l-a impiedicat pe Cristea sa fuga cu ea la Paris. Despre mijlocas se mai stie ca are o o fetita de cinci ani si jumatate, Rania, pe care acesta o are cu un fost manechin, Denisa Nechifor. Desi incearca sa pozeze in taticul perfect, Adrian Cristea este departe de a fi un parinte preocupat de binele copilului sau:

Adi este prezent la ziua ei de nastere si in momentele importante, dar cam atat. Mai vorbesc la telefon, insa nu este un tata model. In timp ce cate 1500 de euro pe un costum si arunca bani grei pentru a-si duce fostele iubite in vacante scurte, pentru copilul sau nu scoate din buzunar mai mult de 100 de euro pe luna. Mi se pare inacceptabil ca nu contribuie la cresterea fiicei sale si financiar. El practic decat vine sa o vada. Nu se ocupa de educatia ei, de alimentatie, de imbracaminte, de nimic. Din pacate, Denisa nu duce lipsa de nimic si de aceea nici nu ii cere. Eu cred insa ca greseste si ca ar trebui sa il oblige sa cotizeze si el ceva mai mult„, a declarat un apropiat al Denisei Nechifor, pentru CANCAN.ro.

Sursa: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×