Criminalul din Las Vegas îşi făcuse planuri să scape de poliţie. Poliţiştii spun că nu a fost singur!

Filon Stan  
înHotnews
06/10/2017, 00:03
Criminalul din Las Vegas îşi făcuse planuri să scape de poliţie. Poliţiştii spun că nu a fost singur!

Bărbatul care a semănat terore în Statele Unite ale Americii vroia să trăiască şi se pare că a avut cel puţin un complice! Atacatorul, care a omorât luni dimineaţă 58 de oameni şi a rănit aproape 500 de participanţi la un festival country din Las Vegas, a vrut iniţial să fugă de poliţie, în schimb s-a sinucis şi a lăsat un bilet, dar nu de adio, potrivit autorităţilor care investighează cazul.

Stephen Paddock avea o viaţă secretă, iar o mare parte din ea a rămas necunoscută deşi au trecut trei zile de la moartea lui, potrivit CNN. Autorităţile cred că cineva l-a ajutat în planificare masacrului de la festivalul country din Las Vegas, notează Lombardo, poliţistul care conduce ancheta. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Criminalul din Las Vegas s-a împuşcat

Atacatorul intenţiona să fugă după atac, dar în schimb s-a împuşcat, când şi-a dat seama că autorităţile se apropie de camera lui de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay. „Încerca să facă tot ce poate ca să scape în acel moment”, afirmă Lombardo.

Înainte să se sinucidă, Paddock, în vârstă de 64 de ani a montat camere video în camera sa de hotel, dar şi pe hol, la intrarea în cameră. Criminalul a lăsat de asemenea, un bilet, care nu este unul de adio, iar conţinutul acestuia nu a fost încă dezvăluit de autorităţi.

Peste 100 de investigatori şi-au petrecut ultimele trei zile analizând viaţa atactorului încercând să afle ce l-a împins pe bărbat către un astfel de gest. Lombardo l-a descris pe Paddock drept „tulburat şi periculos” şi a precizat că, după atacul comis duminică de acesta la Las Vegas şi soldat cu cel puţin 58 de morţi, în maşina autorului au fost găsite mai multe cutii cu explozibil şi 1.600 de cartuşe.

Şeriful Joseph Lombardo a subliniat că atacul comis de Stephen Paddock a fost „planificat meticulos”, însă motivul râmăne încă un mister.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×