Criminalul din Braşov, care şi-a ucis familia, şochează: „I-aş omorî iar!”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
05/05/2018, 16:05
Criminalul din Braşov, care şi-a ucis familia, şochează: „I-aş omorî iar!” GALERIE FOTO
Florin Buliga a vrut să se sinucidă în arest.

Noi detalii cutremurătoare au ieşit la iveală în cazul lui Florin Buliga. Criminalul din Braşov, care şi-a ucis familia, şochează: „I-aş omorî iar!”

La sfârşitul lunii martie, bărbatul şi-a ucis soţia şi pe cei doi copii. Acum, el a vrut să se sinucidă, în arest, conform Libertatea.ro.

Criminalul din Braşov, care şi-a ucis familia, şochează! „A vrut să îşi smulgă venele cu dinţii!”

Noaptea, pe când cei cinci colegi de celulă dormeau, bărbatul și-a scobit, cu un cuțit din plastic, o gaură la încheietura mâinii stângi. Și-a făcut o rană de vreo cinci centimetri lungime, trei lățime și adâncă de un centimetru. A «săpat» până la tendon. Apoi, a încercat să-și smulgă venele cu dinții. Nu a reușit sau nu a mai vrut, nu se știe, însă nu a dus până la capăt actul suicidal. Apoi, a fost observat de ceilalți arestați, care au dat alarma.

Nici nu a vrut să audă de reconstituirea judiciară atunci când a fost întrebat de procurori. A refuzat categoric să participe, e dreptul lui. A spus că nu mai vrea să mai intre vreodată în casa aia și că nu vrea nimic din lucrurile care, până la comiterea celor trei omoruri, au fost și ale lui. Vrea ca tot ce au avut ei (n.r. soții Buliga) să ajungă la părinții Monicăi . Bani, bunuri, firmă…„, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.ro.

Un alt episod şocant a avut loc atunci când criminalul a fost întrebat dacă îi pare rău de ceea ce a făcut: „Dacă aș da timpul înapoi, i-aș omorî pe toți din familie și azi! Nu regret nimic din ce am făcut„, le-a transmis bărbatul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×