Criminalul Adrianei Andone a fost găsit mort într-un râu. Bărbatul era căutat de polițiști de aproape două săptămâni

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 13:53
Criminalul Adrianei Andone a fost găsit mort într-un râu. Bărbatul era căutat de polițiști de aproape două săptămâni
Criminalul Adrianei Andone, găsit mort. Sursa foto: știrilekanald.ro

Criminalul Adrianei Andone, tânăra mămică ucisă și abandonată într-o mașină în Bacău luna trecută a fost găsit mort în râul Bistrița. Cătălin Dobre era căutat de polițiști de pe 21 ianuarie, când a devenit principalul suspect pentru moartea femeii.

Criminalul Adrianei Andone a fost găsit mort în râul Bistrița

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 46 de ani de care Adriana voia să divorțeze a fost găsit în urmă cu puțin timp, scrie observator.tv.

Acesta s-ar fi aruncat în râu chiar din ziua de 21 ianuarie, când a ucis-o pe femeie, potrivit polițiștilor din Bacău. Acesta era, probabil, mustrat de conștiință, așa că nu a mai suportat și și-a luat viața.

Cei doi s-au certat pe 21 ianuarie pentru că bărbatul nu voia să îi acorde divorțul

Cadavrul bărbatului se afla la trei kilometri în aval de locul unde a amenințat că se va arunca înainte de a o ucide pe Adriana. Cei doi s-au certat foarte tare în ultima perioadă, iar în ziua crimei, aceștia au avut o dispută foarte urâtă.

Tânăra de 32 de ani fusese găsită moartă într-o mașină parcată lângă Podul Șerbănești. O fetiță de 1 an și jumătate a rămas acum fără părinți.

Marți, pe 21 ianuarie 2020, Adriana și Cătălin s-au certat din cauza divorțului pe care bărbatul nu a vrut să i-l acorde. Cei doi urmau să ajungă la notar pentru a divorța.

„Avea multiple semne de violenţă prezente. N-am putut face alceva decât să constatăm decesul. Nu s-a găsit decât fata decedată. Atât. Altă pesoană n-a fost identificată la faţa locului”, declara un oficial după ce a fost găsit cadavrul femeii.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×